Zi importantă pentru prințesa sportului alb la Roland Garros! A început “Simona Halep Challenge”

Publicat: 15/06/2018 | 08:59

Vineri, după exact o săptămână de când Simona Halep a reușit să își treacă în palmares cel mai important trofeu al carierei sale, cel de la Turneul de Tenis de la Roland Garros, sportiva a fost prezentă la prima ediție a turneului de hochei pe gheață pentru copii “Simona Halep Challenge”. Competiția a avut loc la patinoarul din Otopeni. (Console si accesorii gaming)

Citește și: Ce mașină conduce Simona Halep în București, după ce a câștigat Roland Garros

Simona Halep s-a numărat printre numele grele din tenisul românesc care au participat la deschiderea oficială a competiției ce îi poartă numele ca să își încurajeze propria echipă, dar și toate celelalte echipe participante în concurs. Turneul “Simona Halep Challenge” 2018 a fost deschis publicului în limită locurilor disponibile.

Simona Halep a intrat pe gheață în aplauzele întregii săli, pe celebra melodie “We are the champions”. A primit trandafiri din partea micuțelor care practică hochei pe gheață. De asemenea, președintele Federației de Hochei pe Gheață i-a oferit un trofeu și un buchet superb de flori.

Simona Halep a făcut inclusiv o fotografie de grup cu micuțele hocheiste.

Vă mulțumesc că sunteți aici. M-am atașat fără niciun interes de hochei. Vrea ca aceste fete să se bucure de sport și să facă mișcare. Nu comentez ce a apărat în Franța. Nu știu dacă particip la turneul de la București. Probabil că nu”, a fost prima reacție a liderului WTA, care, la final, a oferit autografe pe trofee, pe pucuri de hochei și tricouri.

Zi importantă pentru prințesa sportului alb de la Roland Garros! Începe “Simona Halep Challenge” —> https://goo.gl/m7F8LJImagini LIVE de la Patinoarul Țiriac din Otopeni!

Publicată de Cancan.ro pe 14 Iunie 2018

Citește și: Simona Halep, gest emoționant după ce a luat trofeul Roland Garros 2018: “Înseamnă foarte mult o secundă”

Provocării  “Simona Halep Challenge” au răspuns pozitiv echipele din categoriile de vârstă U6, U8 și U10 din cadrul a trei cluburi sportive din București și toate echipele mixte și de băieți.

Citește și: El este bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep! „M-am culcat țăran coclit și acu’s vedetă”

Astfel în competiția patronată de către numărul 1 mondial în tenis, Simona Halep, vor intra vineri, 15 iunie:

– U6: Skoda și Husky București.

–U8: Simona Halep, Triumf București, Steaua Rangers, Dedeman și Telekom.

–U10: Triumf București, Steaua Rangers, Allianz-Țiriac și Husky București. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și: Simona Halep s-a pozat la piscină, la o zi după ce a revenit în țară! Cum arată în costum de baie

Simona Halep a câștigat Roland Garros și 2,2 milioane de euro

Vă reamintim că sâmbătă, 9 iunie, Simona Halep a învins-o în finala de la Roland Garros 2018 pe Sloane Stephens (3-6, 6-4, 6-1) și a câștigat primul titlu de Mare Șlem din carieră.

Citește și...