Singurele imagini de la mormântul tatălui surorilor Gabor + Ce mesaj sfâșietor i-au scris fiicele lui pe coroană

Publicat: 26/06/2020 | 23:32

O veste tristă a cutremurat întreg showbiz-ul. La șapte ani de la decesul cumplit al fostei sale soții, Veronica, tatăl surorilor Gabor s-a stins fulgerător. Bărbatul a fost înmormântat, vineri, fără ca celebre sale fiice să fie de față. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu locul de veci al lui Emil Gabor.

În urmă cu aproximativ trei zile, tatăl Ramonei și Monicăi Gabor ar fi suferit un infarct, în timp ce se afla în apartamentul modest din Bacău. (VEZI ȘI: DEZVĂLUIRI ÎNFIORĂTOARE DESPRE MOARTEA LUI EMIL GABOR: “L-AU GĂSIT LA 2:30 DIMINEAȚA DECEDAT”. GESTUL FĂCUT DE FIICELE SALE ÎN ZIUA ÎNMORMÂNTĂRII)

„Nu te vom uita niciodată…”

Vineri, Emil Gabor a fost condus pe ultimul drum. Tatăl surorilor Gabor a fost înhumat în același loc unde își doarme somnul de veci și fosta lui soție, Veronica Bulai, chiar dacă cei doi erau divorțați. Locul de veci al celor doi a fost cumpărat și ”modernizat”, în urmă cu șapte ani, de fosta doamnă Columbeanu.

Dacă, în 2013, atunci când Monica și Ramona și-au înmormântat mama, în cimitir au venit aproximativ 1.000 de persoane, ceremonia funerară a lui Emil Gabor a fost una extrem de restrânsă. Tatăl Monicăi și Ramonei Gabor a fost condus pe ultimul drum de mătușa fetelor, dar și de sora lor, Alina, care locuiește în Bacău. Atât Monica Gabor, cât și sora ei, Ramona, n-au putut lua parte la ceremonia de înhumare a părintelui lor, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cu toate acestea, cele două au ținut să trimită o coroană, care tronează pe crucea tatălui lor. (NU RATA: BLESTEMUL DIN FAMILIA GABOR. CUM AU MURIT CEI DOI SOȚI, DEPARTE DE CELE DOUĂ FIICE CELEBRE ALE LOR)

Nu te vom uita niciodată. Cu dragoste, fiicele tale: Ramona, Monica și Alina”, scrie pe panglica coroanei care ”veghează” mormântul.

Emil Gabor, înmormântat lângă Veronica Bulai

Mărturisiri uluitoare

Cu toate că Ramona Gabor a precizat că atât ea, cât și sora ei din America n-au putut ajunge la ceremonia funerară a tătălui lor, un paznic al cimitirului din Bacău susține că una dintre doamnele care au participat la înmormântare semăna izbitor  cu Ramona.

„Era o doamnă elegantă și înaltă care aducea cu Ramona. Purta ochelari de soare și nu sunt sigur. A fost lume, dar nu atât de multă ca la înmormântarea mamei celor două vedete. Monica nu a putut veni din cauza pandemiei, dar a trimis o coroană, pe care sora lor a așezat-o pe cruce”, nea declarat unul dintre paznicii cimitirului.

Surorile Gabor au trimis o coroană la mormântul tatălui

Ramona Gabor, primele declarații despre moartea tatălui ei

Fata cea mică a lui Emil Gabor a așternut câteva rânduri extrem de emoționante pe Instagram, unde a publicat și o poză care face cât o mie de cuvinte. În imagine apare un mic altar ridicat de Ramona Gabor în memoria tatălui său în casa ei din Dubai. Mai multe lumânări și o candelă luminează cele două fotografii de album în care sunt părinții săi, dar și trei buchete cu flori.

“Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere, iar faptul că, atât eu, cât și Monica nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie provocate de virusul COVID-19 face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo, de Sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează, însă ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă. Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității. Dumnezeu să îl odihnească în pace ! ??❤️”, este mesajul publicat pe Instagram de Ramona Gabor.

Ramona Gabor, altar în memoria tatălui

Familia Gabor, lovită de necazuri

În urmă cu aproximativ șapte ani, mama surorilor Gabor a fost ucisă de o stâncă. Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj când s-a întâmplat nenorocirea. După ce a vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane însoțit de un ghid a făcut popas la peștera cu acelasi nume, aflată la un kilometru distanță.

De aici, excursioniștii s-au oprit să facă poze cu stâncile din afara peșterii. Deodată, o bucată de piatră de sapte kilograme s-a prăbusit peste femeia în vârstă de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare, dar nu s-a mai putut face nimic. Peștera este celebră mai ales pentru că drumul spre ea trece direct pe sub stânci. În același timp, nu este un loc amenajat, în care turiștii să fie feriți de căderile de pietre și nu există nici plase de siguranță.

”Nu s-a auzit absolut nimic înainte, niciun zgomot care să ne avertizeze. Puteam să fim lovite oricare dintre noi. Nu ne vine să credem, mai ales că pe mine m-au lovit pietre de dimensiuni mai mici. Bolovanul acesta a izbit-o în plin, iar ea a căzut imediat. Este de neimaginat așa ceva, nu ne dăm seama cum s-a putut întâmpla”, a povestit la scurt timp de la tragedie una dintre turistele care o însoțea pe Veronica Bulai în excursie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.