Acasă » Exclusiv » Singurele imagini de la mormântul tatălui surorilor Gabor + Ce mesaj sfâșietor i-au scris fiicele lui pe coroană

Singurele imagini de la mormântul tatălui surorilor Gabor + Ce mesaj sfâșietor i-au scris fiicele lui pe coroană

De: Cosmin Cîrstoiu 26/06/2020 | 23:32

O veste tristă a cutremurat întreg showbiz-ul. La șapte ani de la decesul cumplit al fostei sale soții, Veronica, tatăl surorilor Gabor s-a stins fulgerător. Bărbatul a fost înmormântat, vineri, fără ca celebre sale fiice să fie de față. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu locul de veci al lui Emil Gabor.

În urmă cu aproximativ trei zile, tatăl Ramonei și Monicăi Gabor ar fi suferit un infarct, în timp ce se afla în apartamentul modest din Bacău. (VEZI ȘI: DEZVĂLUIRI ÎNFIORĂTOARE DESPRE MOARTEA LUI EMIL GABOR: “L-AU GĂSIT LA 2:30 DIMINEAȚA DECEDAT”. GESTUL FĂCUT DE FIICELE SALE ÎN ZIUA ÎNMORMÂNTĂRII)

„Nu te vom uita niciodată…”

Vineri, Emil Gabor a fost condus pe ultimul drum. Tatăl surorilor Gabor a fost înhumat în același loc unde își doarme somnul de veci și fosta lui soție, Veronica Bulai, chiar dacă cei doi erau divorțați. Locul de veci al celor doi a fost cumpărat și ”modernizat”, în urmă cu șapte ani, de fosta doamnă Columbeanu.

Dacă, în 2013, atunci când Monica și Ramona și-au înmormântat mama, în cimitir au venit aproximativ 1.000 de persoane, ceremonia funerară a lui Emil Gabor a fost una extrem de restrânsă. Tatăl Monicăi și Ramonei Gabor a fost condus pe ultimul drum de mătușa fetelor, dar și de sora lor, Alina, care locuiește în Bacău. Atât Monica Gabor, cât și sora ei, Ramona, n-au putut lua parte la ceremonia de înhumare a părintelui lor, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cu toate acestea, cele două au ținut să trimită o coroană, care tronează pe crucea tatălui lor. (NU RATA: BLESTEMUL DIN FAMILIA GABOR. CUM AU MURIT CEI DOI SOȚI, DEPARTE DE CELE DOUĂ FIICE CELEBRE ALE LOR)

Nu te vom uita niciodată. Cu dragoste, fiicele tale: Ramona, Monica și Alina”, scrie pe panglica coroanei care ”veghează” mormântul.

Emil Gabor, înmormântat lângă Veronica Bulai

Mărturisiri uluitoare

Cu toate că Ramona Gabor a precizat că atât ea, cât și sora ei din America n-au putut ajunge la ceremonia funerară a tătălui lor, un paznic al cimitirului din Bacău susține că una dintre doamnele care au participat la înmormântare semăna izbitor  cu Ramona.

„Era o doamnă elegantă și înaltă care aducea cu Ramona. Purta ochelari de soare și nu sunt sigur. A fost lume, dar nu atât de multă ca la înmormântarea mamei celor două vedete. Monica nu a putut veni din cauza pandemiei, dar a trimis o coroană, pe care sora lor a așezat-o pe cruce”, nea declarat unul dintre paznicii cimitirului.

Surorile Gabor au trimis o coroană la mormântul tatălui

Ramona Gabor, primele declarații despre moartea tatălui ei

Fata cea mică a lui Emil Gabor a așternut câteva rânduri extrem de emoționante pe Instagram, unde a publicat și o poză care face cât o mie de cuvinte. În imagine apare un mic altar ridicat de Ramona Gabor în memoria tatălui său în casa ei din Dubai. Mai multe lumânări și o candelă luminează cele două fotografii de album în care sunt părinții săi, dar și trei buchete cu flori.

“Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere, iar faptul că, atât eu, cât și Monica nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie provocate de virusul COVID-19 face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo, de Sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează, însă ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă. Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității. Dumnezeu să îl odihnească în pace ! ??❤️”, este mesajul publicat pe Instagram de Ramona Gabor.

Ramona Gabor, altar în memoria tatălui

Familia Gabor, lovită de necazuri

În urmă cu aproximativ șapte ani, mama surorilor Gabor a fost ucisă de o stâncă. Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj când s-a întâmplat nenorocirea. După ce a vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane însoțit de un ghid a făcut popas la peștera cu acelasi nume, aflată la un kilometru distanță.

De aici, excursioniștii s-au oprit să facă poze cu stâncile din afara peșterii. Deodată, o bucată de piatră de sapte kilograme s-a prăbusit peste femeia în vârstă de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare, dar nu s-a mai putut face nimic. Peștera este celebră mai ales pentru că drumul spre ea trece direct pe sub stânci. În același timp, nu este un loc amenajat, în care turiștii să fie feriți de căderile de pietre și nu există nici plase de siguranță.

”Nu s-a auzit absolut nimic înainte, niciun zgomot care să ne avertizeze. Puteam să fim lovite oricare dintre noi. Nu ne vine să credem, mai ales că pe mine m-au lovit pietre de dimensiuni mai mici. Bolovanul acesta a izbit-o în plin, iar ea a căzut imediat. Este de neimaginat așa ceva, nu ne dăm seama cum s-a putut întâmpla”, a povestit la scurt timp de la tragedie una dintre turistele care o însoțea pe Veronica Bulai în excursie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele