Smiley a dat în judecată Poliţia Locală București, iar ceea ce a urmat e incredibil!

Publicat: 08/11/2018 | 17:28

Scene total neașteptate la Judecătoria Sectorului 3, după ce Smiley a dat în judecată Poliţia Locală a Municipiului București prin firma sa de producţie muzicală! Și asta pentru că procesul prin care juratul de la “Vocea României” contestă o amendă primită de la polițiștii locali din Capitală a început cu un moment de derută. Este vorba despre faptul că judecătoarea repartizată să soluţioneze cauza a cerut să fie schimbată de urgență.

Citește și: Prima reacție a lui Smiley după ce s-a anunțat că s-a despărțit de Gina Pistol

Pe scurt: dosarul lui Smiley a ajuns la iubita fratelui său, Filip. Pentru că legea nu îi permite acest lucru Mihalea Cristina Lică, magistratul care ar fi trebuit să judece dosarul “HaHaHa Production vs Poliţia Locală”, a făcut o cerere de abţinere motivând că are legături personale cu patronul companiei, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Gina Pistol a primit lovitura de grație de la Smiley! Artistul a făcut anunțul-bombă în direct

Așa cum era normal, cererea Mihaelei Cristina Lică a fost aprobată, iar dosarul “HaHaHa Production vs Poliţia Locală” a ajuns la un alt judecător. În prezent, procesul a ajuns la faza administrării probelor, iar următoarea înfățișare va avea loc la sfârşitul acestei luni.

Firma lui Smiley are o cifră de afaceri de 1,6 milioane euro

La începutul acestei luni, firma lui Smiley a contestat în instanţă două plângeri contravenţionale aplicate firmei HaHaHa Production de către Primăria Municpiului Bucureşti prin Poliţia Locală în data de 5 iunie 2018. Amenda a fost primită la câteva zile după concertul anual pe care Smiley l-a organizat la Arenele Naţionale din Bucureşti. Nu ştim cât de mare a fost amenda primită de Smiley, cert este că firma acestuia a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 7,7 milioane de lei (1,6 milioane euro).

Smiley, în Cluj, unde a ajuns cu Turneul Național „Confesiune”. Sursa foto: Facebook/Petru Ivu
Citește și...