Sore a recunoscut: cariera o împiedică să fie, tot timpul, lângă fiica ei. “Mă simt vinovată, dar nimeni nu e o mamă perfectă!”

Publicat: 03/12/2019 | 21:11

Pe 25 martie 2016, Sore a născut o fetiță, care a primit numele Erin. Artista încearcă să fie cât mai mult timp lângă micuță, dar acordă o atenție deosebită și carierei. Sunt, însă, cazuri când cântăreața este depășită de situație. Are, din fericire, un iubit înțelegător.

(CITEȘTE ȘI: SORE A FOST OBLIGATĂ SĂ SLĂBEASCĂ 20 DE KILOGRAME, CA SĂ NU-I FIE AFECTATĂ CARIERA!)

Astfel, când Sore trebuie să lucreze peste program, Erin rămâne în compania tatălui. Iar micuța nu-i simte deloc lipsa ființei care i-a dat viață.

Din cauza mea sunt weekenduri când adoarme doar cu tati pentru că meseria impune să lucrez și după ora 19:00, când tati se întoarce acasă. Ei nu-i pare rău că doarme cu tati, dar mă simt eu vinovată că nu sunt 3 nopți la rând să nu o adorm. Sunt momente în care trebuie să recunoaștem că nimeni nu e o mamă perfectă și nu e nimic rușinos în asta.

Cred că și părinții noștri au făcut altele mult mai rele. Ne-au mai lăsat și singuri sau ne-au mai lăsat pe la bunici câțiva ani, cum e cazul meu.

Eu consider că stau cu fiica mea suficient de mult timp, că nu există foarte mult, cât să nu mă simt vinovată și îmi împart timpul și programul în așa fel încât să ea să fie prioritară și cu toate astea să-mi pot face cariera așa cum îmi doresc”, a spus Sore pentru libertatea.ro.

De ce nu se mărită Sore?

De mai bine de cinci ani, Sore trăiește o poveste de dragoste cu Mircea Julean. Sore a primit deja inelul, cei doi au împreună și o fetiță, însă… clopote de nuntă tot nu bat. Ei bine, artista a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătorește cu tatăl copilului ei.

(CITEȘTE ȘI: SORE A REUȘIT SĂ SLĂBEASCĂ 30 DE KILOGRAME! CE FEL DE MÂNCARE A CONSUMAT TIMP DE 6 LUNI)

În ciuda faptului că a primit deja inelul, Sore nu se vede îmbrăcată în rochie de mireasă. Artista mărturisește că un act semnat și o ceremonie religioasă nu îți garantează o relație sănătoasă, până la adânci bătrâneți.

”Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume.

Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi ia shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”, a declarat Sore la un post de televiziune.

Citește și...