Soția l-a băgat în ședință pe Adi Ilie după dansul intim cu ”bombardiera”!

Publicat: 26/07/2018 | 23:36

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a prezentat, cu o zi în urmă, imagini cu Adi Ilie dansând intim cu o tânără focoasă (DETALII AICI), iar reacția soției fostului fotbalist al Generației de aur nu s-a lăsat așteptată. (Reduceri mari la jocuri PC) Dana l-a băgat, imediat, în ședință pe cel poreclit Cobra. Care a ascultat atent și a acceptat observațiile.

În mare formă a fost Adi Ilie acum două nopți, într-un celebru club din Capitală! Alături de o ”bombardieră”, ”Cobra” a dansat cât l-au ținut picioarele. A „driblat” ca în zilele lui de glorie, când jucătorii Columbiei erau nimic pe lângă el. Focoasa domnișoară s-a ținut tare, ba chiar l-a vrăjit pe Adi, care nu s-a dezlipit de ea. Dar totul se plătește! (Oferta speciala playstation)

Adi Ilie avea să suporte consecințele chiar a doua zi. Soția lui, Dana, s-a inflamat, cel mai probabil, atunci când ochii i-au rămas ațintiți pe filmulețul scurt, dar sugestiv, pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a prezentat. Imediat, l-a pus „la zid” pe Adi, fără remușcări. L-a invitat la o cafea, pe o terasă, unde a avut loc „confruntarea”. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A CONCEDIAT GIGI BECALI PE MUTU)

Femeia a început să-i reproșeze diverse lucruri fostului internațional, iar acesta nu a avut prea mult de comentat! Mai mult, a întors capul, cu un gest oarecum vinovat, spre geamul cafenelei și a rămas așa, privind în gol. Între degete, paiul de la paharul de suc s-a mișcat încontinuu, ”Cobra” fiind într-o maximă tensiune. La un moment dat, soția nu i-a mai spus nimic, doar l-a privit, așteptând, probabil, o explicație. Care nu a venit cu una cu două! Adi Ilie a întors capul înspre stradă. Privind, de asemenea, în gol. (VEZI AICI: ”CĂPITANUL” LUI GIGI BECALI ȘI-A LUAT LOGODNICA ÎNAPOI!)

Afacerile îi merg de minune lui Adi Ilie

Ca jucător, Adi Ilie a încântat milioane de spectatori și telespectatori cu driblingurile și cu golurile sale antologice. Dar a venit momentul în care și-a luat rămas bun de la ghete, de la tricouri, de la gazon. Și s-a lansat în lumea afacerilor. Nu a avut derapaje în viața de fotbalist și, din câte se pare, pe același principiu a început să ”brodeze” și noua îndeletnicire. (VEZI ȘI: SABIN ILIE, DE NERECUNOSCUT)

Adrian Ilie a investit aproximativ cinci milioane de dolari la Poiana Brașov.  A fost primul pas în afaceri. A luat cabana Ruia și a transformat-o într-un hotel de patru stele. A urmat dezvoltarea unui cartier de vile, pe o suprafață de aproximativ două hectare pe care le-a cumpărat. Apoi, a închiriat vilele, 11 la număr, în care a investit cam trei milioane de lei. Adrian Ilie a mai cumparat 30 de hectare de pământ la marginea Bucureștiului, alături de alți oameni de afaceri, unde, de asemenea, a construit vile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...