Home » Exclusiv » Soția unui celebru fotbalist din “Generația de aur” îl acuză pe “ex”-ul milionar că o terorizează. “M-am trezit cu e-mailuri către rude, prieteni, în care…”

Soția unui celebru fotbalist din “Generația de aur” îl acuză pe “ex”-ul milionar că o terorizează. “M-am trezit cu e-mailuri către rude, prieteni, în care…”

De: I.D. 25/03/2020 | 23:45

Mega-controversă în ”lumea bună”! Actuala parteneră de viață a unui celebru fotbalist din ”Generația de aur” îl acuză pe ”ex”-ul milionar că o șicanează. Totul ar fi pornit de la trei bilete de avion. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare. (NU RATA: UN CUNOSCUT FOTBALIST DIN “GENERAȚIA DE AUR” S-A ÎNSURAT ÎN SECRET CU “FOSTA” UNUI MILIONAR DIN TOP 300?!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații incredibile legate despre cea mai nouă controversă din lumea bună, care îi are în prim-plan pe soția unui celebru fotbalist din ”Generația de aur” și pe fostul partener de viață al acesteia, un renumit milionar din Top 300. (VEZI ȘI: PE TIMP DE PANDEMIE, MEDICII ROMÂNI SE ÎMBRACĂ DE LA CĂTĂLIN BOTEZATU)

Soția lui Tibor Selymeș, căci despre ea este vorba, susține că este denigrată de fostul partener de viață cu care are trei copii. Chiar dacă afaceristul Gabriel Sandu și Laura, actuala parteneră de viață a internaționalului Tibor Selymeș, au divorțat în urmă cu aproximativ trei ani, se pare că cei doi nu și-au încheiat socotelile. Pornind de la cei trei copii pe care îi au împreună și care acum stau cu mama lor, milionarul ar găsi tot felul de motive să o șicaneze pe fosta lui parteneră. Cel mai recent scandal între cei doi ar fi pornit de la trei bilete de avion.

Laura, soția lui Tibor Selymes, îl acuză pe “ex”-ul milionar că o terorizează

„Am considerat că sunt mai importante siguranța și sănătatea copiilor”

Laura Sandu a făcut mărturisiri incredibile, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. Soția lui Tibor Selymeș a povestit că fostul partener de viață și tatăl copiilor ei ar fi avut o atitudine agresivă.

”În luna februarie, domnul Gabriel Sandu le-a propus copiilor să vină singuri în programul de vizită la București cu trenul, clasa a-II-a, autocarul sau cu «BlaBlaCar» – durata programului de vizită este de 48 de ore, din care 16 ore durata drumului). Menționând că nu își permite să le cumpere copiilor bilete de avion. El are obligația să își viziteze copiii, să vină să îi ia personal, nicidecum să pună trei copii – două fetițe și un băiețel – să circule singuri cu trenul sau cu persoane dubioase.

Am fost de acord în luna februarie să meargă copiii la el, pe data de 13-15 martie, deși nu era dată stabilită în programul de vizitare. Având în vedere că situația s-a schimbat, erau deja făcute recomandările de către Guvern să evitam călătoriile care nu sunt urgente, s-a suspendat școala, am considerat, în urma discuțiilor cu mai mulți părinți și după ce m-am informat de situația de la Aeroportul Iași, că nu este oportun să expun copii la două drumuri cu avionul în plină pandemie și că vor merge după ce se va termina aceasta perioadă dificilă.

Pentru că am considerat că sunt mai importante siguranța și sănătatea copiilor, m-am trezit cu email-uri de la Gabriel Sandu către rude, prieteni în care mă denigra. Deși a fost notificat de către avocata mea să înceteze cu atitudinea asta agresivă, domnul Gabriel Sandu mi-a trimis e-mail că dacă îi plătesc eu cele trei bilete de avion cumpărate de el pentru copiii lui, încetează cu abuzurile și rămânem prieteni.

În condițiile în care acesta este «Milionar în Top 300», instanța a considerat că e corect să plătească o pensie de întreținere o suma infimă – jumătate din veniturile pe care acesta le declara). Deci eu, o mamă care întreține și crește sigură trei copiii, trebuie să îi decontez 1.199 lei, pentru că am considerat că sănătatea copiilor este mai importantă decât eventuala pierdere a unor bilete de avion”, a declarat Laura Sandu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Laura și Tibor Selymes s-au căsătorit în urmă cu doi ani

Laura și Tibor sunt împreună de trei ani

Laura Sandu și Tibor Selymes s-au cunoscut în 2017, la Rădăuți. S-au cuplat rapid și, în prezent, locuiesc împreună la Iași. Până să se mute la Iași, Tibor Selymeș, Laura și copiii acesteia din urmă au locuit într-o vilă, în Rădăuți, care aparține fostei soții a milionarului din Top 300. Deși Laura are trei copii din căsătoria cu milionarul din Top 300, acest lucru nu l-a deranjat absolut deloc pe Tibor Selymeș. Fostul internațional nu are nimic împotrivă să locuiască inclusiv alături de micuți, în super-locuința din Dealul Copoului. (NU RATA: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DOSARUL CELEBRULUI FOTBALIST ROMÂN! INSTANȚA A DECIS SĂ…)

Tibor Selymes are două căsătorii la activ

Tibor Selymes a divorțat în 2011 de Krisztina, prima soție, și și-a refăcut viața alături de Daniela, o femeie mai tânără față de el. “Suntem împreună de aproape două luni și este deja o persoană foarte importantă pentru mine. Avem gânduri serioase împreună”, declara fostul internațional, la scurt timp după ce a oficializat relația.

În 2013, cei doi s-au căsătorit, iar cununia a avut loc la Brașov, orașul natal al Danielei. Au divorțat, însă, în mare secret, după doar doi ani de mariaj. (NU RATA: GINA PISTOL, ANDA ADAM, AMNA, CĂTĂLIN CAZACU ȘI MATTEO VĂ PREZINTĂ “REȚETELE” LOR DE CARANTINĂ)

“Am divorţat de Tibi anul trecut, în februarie 2015, acesta este adevărul. Relaţia noastră devenise foarte complicată şi a fost mai bine să punem punct. El era mult prea posesiv şi gelos, aşa că nu mai aveam cum să trăim împreună. Am ajuns la un final, dar asta este viaţa, pentru amândoi, este mai bine să mergem pe drumuri diferite”, declara Dana într-un interviu. 

Milionarul Gabriel Sandu e în centrul unui mega-scanda

Gabriel Sandu, în Top 300

Originar din Rădăuți, Gabriel Sandu are o vastă experiență în sectorul telecom, fiind fondatorul retelei GSM Proton, o afacere de 33 milioane de euro pe care a vândut-o companiei Vodafone în anul 2009.

“Sunt momente când anumite business-uri se închid sau se deschid. Am intrat în 1997 în domeniul telecomului pentru că atunci s-au deschis ușile și am avut norocul să fiu acolo. În 2009, când am ieșit din business-ul Proton, am considerat retailul ca un pas firesc din simplul motiv că în România în momentul respectiv nu existau lanțuri de magazine de proximitate”, povestea afaceristul, în urmă cu ceva timp. (CITEȘTE ȘI: UN CUNOSCUT PSIHOLOG TE “ANTRENEAZĂ” SĂ STAI ÎN CASĂ: “FAPTUL CA ÎȚI DOREȘTI SĂ RĂMÂI ÎN VIAȚĂ ESTE…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Abia apoi totul a escaladat în violenţă:
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi...
FOTO. Cum a ajuns să arate Oana Sîrbu la 54 de ani! Făcea senzație în `Ani de liceu` acum mai bine de trei decenii
FOTO. Cum a ajuns să arate Oana Sîrbu la 54 de ani! Făcea senzație în...
Și-a dus mașina în service dar a lăsat camera pornită. Mecanicii și-au dat arama pe față când au rămas singuri
Și-a dus mașina în service dar a lăsat camera pornită. Mecanicii și-au dat arama pe...
„Este cel mai îngrășător aliment de pe pământ”. Un medic nutriționist dezvăluie
„Este cel mai îngrășător aliment de pe pământ”. Un medic nutriționist dezvăluie
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
O mare ȚEAPĂ! Credeai că e mai ECO, dar TE USTURĂ la buzunar mai ceva ca...
O mare ȚEAPĂ! Credeai că e mai ECO, dar TE USTURĂ la buzunar mai ceva...
CE I-A FĂCUT Visarion Alexa unei FEMEI de la biserică! Adevărul s-a aflat abia acum: Am înlemnit
CE I-A FĂCUT Visarion Alexa unei FEMEI de la biserică! Adevărul s-a aflat abia acum:...
Reghecampf îşi botează, azi, copilul. Antrenorul participă cu ochii învineţiţi la creştinarea micuţului Liam după bătaia straşnică cu Anamaria Prodan
Reghecampf îşi botează, azi, copilul. Antrenorul participă cu ochii învineţiţi la creştinarea micuţului Liam după...
BANCUL ZILEI: O tipă cu super decolteu merge la spovedanie. Preotul, privind-o, exclamă: O, Doamne!!!
BANCUL ZILEI: O tipă cu super decolteu merge la spovedanie. Preotul, privind-o, exclamă: O, Doamne!!!
Doi români din Miercurea Ciuc și-au transformat pasiunea într-o afacere bănoasă! Oricine poate face asta
Doi români din Miercurea Ciuc și-au transformat pasiunea într-o afacere bănoasă! Oricine poate face asta
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Hackerul care a divulgat informaţii despre GTA 6 a fost arestat la Londra
Hackerul care a divulgat informaţii despre GTA 6 a fost arestat la Londra
Vestea dimineții despre Volodimir ZELENSKI! Anunțul făcut în direct la TV: Sincer, sunt în stare de șoc
Vestea dimineții despre Volodimir ZELENSKI! Anunțul făcut în direct la TV: Sincer, sunt în stare...
Gogoși delicioase, rețeta de la bunica. Trucul care le face să rămână atât de pufoase
Gogoși delicioase, rețeta de la bunica. Trucul care le face să rămână atât de pufoase
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Video necenzurat! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe. Adevărul despre tot scandalul
Video necenzurat! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe. Adevărul despre tot scandalul
Bilanț coronavirus duminică, 25 septembrie 2022. Scădere majoră a numărului de cazuri. Situația deceselor în România
Bilanț coronavirus duminică, 25 septembrie 2022. Scădere majoră a numărului de cazuri. Situația deceselor în...
Liviu Vârciu și Anda Călin au strălucit în seara cea mare! Toate privirile au fost ațintite asupra lor la eveniment!
Liviu Vârciu și Anda Călin au strălucit în seara cea mare! Toate privirile au fost...
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Cine a înregistrat întreaga bătaie dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Totul e clar: 'Ai filmat?'
Cine a înregistrat întreaga bătaie dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Totul e clar: 'Ai filmat?'
Cele 3 arme aflate pe lista de dorințe a Ucrainei. Vestul evită să le ofere, deocamdată
Cele 3 arme aflate pe lista de dorințe a Ucrainei. Vestul evită să le ofere,...