Soțul Andreei Antonescu a rupt tăcerea după ce au anunțat divorțul. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

Publicat: 14/07/2019 | 09:49
Soțul Andreei Antonescu a rupt tăcerea după ce au anunțat divorțul. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

Andreea Antonescu și Traian Spak pozează de câțiva ani într-o familie modernă, însă tocmai anumite decizii de-ale lor, cât și rarele fotografii în care apar împreună au alimentat tot mai mult zvonurile unui divorț… care a fost anunțat indirect de frumoasa cântăreață. De curând s-a aflat și motivul despărțirii dintre cei doi soți, iar soțul Andreei Antonescu a rupt tăcerea după ce s-a tot vorbit despre divorțul lor. Din declarațiile sale reiese ce se întâmplă, dar și ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Citește și: Motivul morbid ar reunirii Andre! De ce s-au împăcat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, de fapt

 Traian Spak a rupt tăcerea după ce a fost anunțat divorțul dintre el și Andreea Antonescu

Traian Spak a oferit un interviu cu prilejul reunirii trupei André în cadrul căruia a vorbit, inevitabil, și despre soția lui, Andreea Antonescu. El a mărturisit că, deși, în trecut nu asculta melodiile formației în care a cântat partenera lui în copilărie, piesa “Reset la inimă” l-a înnebunit. Afaceristul a subliniat că nu a afirmat acest lucru de dragul Andreei Antonescu, ci pentru că proiectul André – volumul II este pe placul său. “Mie nu îmi plăcea André, recunosc. Acum însă, după ce am ascultat melodia pe care o lansează, vă spun sincer, nu că îmi place… Sunt înnebunit după ea. Am ascultat-o de 20 de ori, doar azi, (n.r.: miercuri, 10 iulie) și nu o zic doar de dragul că este Andreea. M-au cucerit fetele, este ceva cu totul și cu totul altfel. E și André, dar e mai mult de atât”, a declarat Traian Spak, relatează wowbiz.ro.

Atât Traian Spak, dar și Andreea Antonescu aleg să nu comenteze informațiilor apărute în presa mondenă din România în legătură cu posibilul lor divorț. Stabilit în Statele Unite ale Americii, bărbatul se ocupă acolo de afacerile pe care le deține și… atunci când soția lui nu este în țara natală, ei petrec timp prețios în doi sau… în trei: cu fetița lor, Sienna.

Citește și: Andreea Antonescu, noi dezvăluiri despre familia ei după ce a vorbit de divorț: “Sienna a plâns când…”

În cadrul unui interviu oferit recent Andreea Antonescu a recunoscut că există probleme cât se poate de serioase în cuplu: “Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț. Da, și distanța”.

Iar una dintre prietenele artistei a făcut și mai multe dezvăluiri despre mariajul lor: “Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie”.