Trupa Andre s-a reunit. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat o piesă nouă! Ascult-o aici

Publicat: 02/07/2019 | 12:43

Vești nemaipomenite pentru fanii trupei André! Cele două cântărețe: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să se reunească și, deja, au înregistrat prima piesă! Astăzi, ele au dezvăluit micul lor secret și le poți asculta cântând împreună după ce dai play la clipul pe care îl găsești în rândurile de mai jos.

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații despre reunirea trupei Andre. Cât de încordate au fost discuțiile cu Andreea Bălan

Trupa Andre s-a reunit. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, piesă nouă

La aproape 20 de ani de când trupa André s-a destrămat, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au decis să cânte din nou împreună. Soția lui George Burcea a fost prima care a împărtășit colaborarea pe care a ținut-o la secret până astăzi. Ea a scris pe Facebook următorul mesaj: “Dragii mei, cred ca cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveți aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și sustinerea voastră!❤️.

Citește și: Bombă în showbiz! Andreea Bălan și George Burcea nu sunt căsătoriți! Ei au anunțat data oficială anunții

Membrele formației André au dezvăluit că prima piesă după împăcarea oficială se numește “Reset la inimă” și va fi lansată oficial marți, 9 iulie. Andreea Antonescu a dezvăluit marea veste printr-un mesaj emoționant în care a vorbit despre tatăl ei mort, care a pus bazele proiectului muzical împreună cu Săndel Bălan. “I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele. (…)”, a scris Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram.

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri emoționante din perioada Andre: ”Am simțit durerea mai târziu!”

Până va apărea prima piesă a artistelor Andreea Bălan și Andreea Antonescu de când s-au reunit în trupa André puteți asculta teaser-ul dând click la clipul de mai jos.

Citește și...