Soțul Ionelei Prodan a luat o decizie radicală după înmormântarea cântăreței

Publicat: 21/04/2018 | 17:50

Toni Antohi, cel de-al doilea soț al regretatei artiste, le-a mărturisit apropiaților că vrea să se retragă definitiv în satul natal, dintr-un oraș din Moldova. Motivul este unul evident: nu mai poate trăi singur în casa în care a locuit cu iubirea vieții lui. 

Moartea Ionelei Prodan l-a afectat teribil pe soțul artistei, Toni Antohi. Acesta a stat alături de ea în spital până la ultima clipă din viață, însă după înmormânatre a luat o decizie radicală. Și-anume aceea de a se muta în satul natal, undeva într-un oraș din Moldova. Antohi le-a mărturisit apropiaților că nu mai poate trăi de unul singur în casa în care și-a petrecut ultimii ani din viață alături de ea.

În cadrul unui interviu mai vechi, pentru GDS, Ionela Prodan a declarat că pentru ea familia reprezintă cel mai important lucru în viață și este vizibil faptul că i-a insuflat și fiicei ei aceste valori după care artista se ghida. Cântăreața a mărturisit că îi era greu să stea departe de familie atunci când pleca în turnee, însă și-i imagina mereu pe membri familiei ei ca fiind lângă ea, și doar așa putea trece peste momentele de dor și îngrijorare. „Pentru mine,familia este pe primul loc. Chiar şi atunci când eram tânără şi mă luptam să ajung în fruntea ierarhiei profesiei mele, când făceam turnee şi eram silită să lipsesc luni în şir de lângă casă, gândul meu era, în primul rând, la familie. Îmi aduc aminte şi acum, cu inima strânsă, cum, de Crăciun, eram la mii de kilometri distanţă de fetiţele şi soţul meu, şi, în timp ce cântam, îmi imaginam cum stau ei toţi trei în jurul bradului şi cântă colinde… Încercam să mă revanşez şi când ajungeam acasă eram, la rândul meu, un fel de Moş Crăciun care îi umplea de daruri pe toţi cei dragi, indiferent dacă era iarnă sau vară. Ulterior, după decesul fulgerător al primului meu soţ, din „vedeta familiei“ m-am transformat în „şeful ei“… Mărturisesc însă că nu mi-a fost deloc uşor să mă impun. Anii au trecut, mi-am regăsit liniştea sufletească lângă cel de-al doilea soţ, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin”, povestea interpreta în urmă cu mai mulți ani.

Citește și: LANȚ DE BLESTEME ÎN JURUL FAMILIEI IONELEI PRODAN

 

Citește și...