Speak, anunț neașteptat după ce a pierdut Asia Express. Mesajul publicat la miezul nopții

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 00:30
Speak, anunț neașteptat după ce a pierdut Asia Express. Mesajul publicat la miezul nopții

Competiția Asia Express a fost plină de surprize pentru toți concurenții care au sperat până în ultima clipă la un loc în marea finală a concursului. După două luni dificile în care au fost puși la grele încercări, competiția a ajuns la final. Nouă perechi au pornit pe „Drumul comorilor”, însă doar două au ajuns în marea finală. După o cursă infernală marele premiu de la Asia Express a revenit echipei formate din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, chiar dacă și Speak și Ștefania au fost atât de aproape.

Bătălia din marea finală s-a dat între Speak și Ștefania și Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Chiar dacă au ieșit pe locul doi Speak și iubita sa au sperat până în ultima clipă că o să pună mână pe marele premiu și au făcut tot ce le-a stat în putință să câștige. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ INELUL DE LOGODNĂ PRIMIT DE ȘTEFANIA DE LA SPEAK: ”NU VREȚI SĂ ȘTIȚI CÂTĂ GRIJĂ AM AVUT”)

Cei doi au venit în Asia Express pentru a își testa limitele și pentru a vedea cât pot să reziste în condițiile dure ale show-ului. Chiar dacă nu au câștigat trofeul, Speak și Ștefania nu părăsesc Asia cu mâna goală, ei pleacă cu speranța unui nou început. În cadrul emisiunii, Speak a făcut gestul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. (VEZI ȘI: SPEAK ȘI ȘTEFANIA AU BĂTUT RECORDUL PE INSTAGRAM! POZA CU CELE MAI MULTE LIKE-URI DIN ROMÂNIA: PESTE 300.000)

Imediat după ce au fost anunțați câștigătorii sezonului trei din Asia Express, Speak a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoționat. În puține cuvinte Speak a mulțumit tutore celor care l-au susținut.

„În momentul asta nu am foarte multe cuvinte… Dar tot ce pot spune este MULȚUMESC din tot SUFLETUL! Revin cu mai multe cuvinte…”, a scris Speak.