Stare de dezastru în Statele Unite! Uraganul Hanna provoacă pagube enorme în Texas

Publicat: 26/07/2020 | 10:48
Stare de dezastru în Statele Unite! Uraganul Hanna provoacă pagube enorme în Texas

Stare de dezastru în Statele Unite ale Americii! Uraganul Hanna a avut prima apariție din anul 2020, sâmbătă, în Texas. Zeci de acoperișuri au fost smulse de furtuna puternică, iar mulți copaci au căzut la pământ. OameniI sunt speriați și încurajați să rămână la adăpost, potrivit CNN.

În momentul de față trei furtuni puternice, tropicale, amenință Statele Unite ale Americii  și Insulele Caraibe. Experții se așteaptă ca zona să fie măturată de dezastre naturale.

CITEȘTE ȘI: Scenariu demn de film! A reușit să supraviețuiască în deșert cu piciorul rupt și fără apă. „Nu m-am gândit niciodată că n-o să rezist”

Furtunile care fac ravagii acum peste ocean sunt: Hanna în Golful Mexicului, uraganul Douglas în Hawaii și furtuna tropicală Gonzalo, din Atlantic.

Uraganul Hanna provoacă inundații și tornade

Greg Abbott, guvernatorul di Texas, a trimis o atenționare de dezastre pentru 32 de județe.  Prima furtună din sezonul uraganelor, Hanna, a devenit primul uragan care lovește deasupra Texasului, de la Harvey, și care a distrus uscatul în anul 2017, potrivit CNN.

Uraganul este încadrat în categoria a doua, are rafale ce bat cu o viteză de peste 140 de km/h, iar  meteorologii avertizează că poate provoca inundații puternice, tornade și, implicit, multe victime.
Uraganul Dorian a făcut ravagii anul trecut în SUA. Furtuna a provocat inundații severe, a rupt copaci, stâlpi de electricitate și a distrus case.

CITEȘTE ȘI: Imagini din filmele horror la Spitalul Județean Ploiești. Gândacii mișună peste tot, iar pacienții covid așteaptă și trei zile un pat. FOTO&VIDEO