Ștefan de la Craiova, bătut măr și învinețit! Celebrul „Șeptar” vrea răzbunare: „Ștefan n-a murit”. VIDEO

Autor:
Publicat: 20/08/2020 | 11:49
Ștefan de la Craiova, bătut măr și învinețit! Celebrul „Șeptar” vrea răzbunare: „Ștefan n-a murit”. VIDEO

Ștefan de la Craiova este foc și pară după ce a fost snopit în plină stradă, ziua în amiaza mare. Celebrul „Șeptar” vrea răzbunare și nu se lasă până când cei care i-au făcut așa ceva, vor plăti.

Celebrul „Șeptar” a pățit-o rău de tot! Atunci când credea că i s-a schimbat viața odată cu faima pe care a cunoscut-o, Ștefan de la Craiova a fost lovit de ghinion. Mai exact, tânărul a fost snopit în bătaie și învinețit, iar pe internet chair s-au auzit zvonuri că ar fi murit.

În plină stradă, Ștefan de la Craiova a fost bătut măr, chiar în timp ce își cânta piesa. Acum, tânărul vrea răzbunare și vrea cu orice preț ca agresorii să plătească pentru fapta lor.

”Să nu credeți, bucureștenilor, că a murit Ștefan! Ștefan nu a murit, o să vină în curând la București, ești, eștiiii! Ghe, ghe, gheeee!”, a zis el.

Cum a ajuns Ștefan de la Craiova viral pe TikTok

A devenit viral pe TikTok, iar mai apoi…în toată țara! Este vorba de nimeni altul decât Ștefan de la Craiova, „autorul hit-ului”: „Ți-ar sta bineeee, ghe-ghe”, cel care face furori pe toate platformele de social media. Cu toate acestea, puțini sunt cei care îi cunosc povestea de viață, care este una cum nu se poate mai tristă.

Tânărul din Craiova, cunoscut pentru „hit-ul” viral: „Ți-ar sta bine, ghe-ghe” a fost remarcat de DeSanto, cel care a văzut un potențial talent în el și i-a dat o șansă. În platoul emisiunii Showbiz Report de pe Antena Stars, Ștefan de la Craiova, celebrul personaj de pe TikTok a făcut show, dar telespectatorii au putut să afle și povestea de viață tristă a acestuia. Tânărul „Șeptar” are nici mai mult, nici mai puțin de 9 frați și cu toții au crescut în condiții extrem de grele.