Ștefan de la Craiova, mesaj radical după ce s-a văzut în trending. Ce le transmite celebrul „Șeptar”, fanilor săi: „Vreau să…”

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 14:43
Ștefan de la Craiova, mesaj radical după ce s-a văzut în trending. Ce le transmite celebrul „Șeptar”, fanilor săi: „Vreau să…”

Celebrul „Șeptar” are un mesaj radical pentru fanii săi. După ce s-a văzut cu „sacii în căruță” și a ajuns vedetă la București, cu melodie și videoclip, așa cum și-a dorit, Ștefan de la Craiova a promis că se lasă de prostii și se pune serios pe treabă. Mai mult, nu se mulțumește doar cu o singură melodie, ci pune la cale un plan de a câștiga celebritate pe zi ce trece tot mai mult!

Ștefan de la Craiova, cunoscut pentru replica „Ți-ar sta bine, ghe gheeee” și-a făcut cont de TikTok și a început să-și țină fanii la curent cu absolut orice face în viața de zi cu zi. Celebrul „Șeptar” a postat un clip video în care le-a spus tuturor urmăritorilor săi că are de gând să ajungă bine și să se lase de prostii.

Ștefan de la Craiova vrea să se lase de droguri

Mai mult, Ștefan a mărturisit că inclusiv Babi Minune i-a trimis un mesaj în care l-a sfătuit numai de bine.

„Vreau să ajung și eu bine cum a ajuns toată lumea. Și Babi Minune mi-a trimis un mesaj și mi-a zis: Ștefane, dacă tu o să te lași de alea, o să ajungi cel mai bine. O să mă las de prostii, o să vreau să fiu și eu ca toată lumea. O să mă las de prostii. Toată lumea m-a văzut acum ca pe un drogat, nimeni nu-mi mai dă bani. Mâine mă las de prostii, o să fiu un om serios, cu altă față. O să am și eu casă, așa cum are toată lumea” a spus Ștefan de la Craiova, pe rețeaua de socializare.

Mai mult, Ștefan de la Craiova nu se oprește la o singură melodie și vrea să mai lanseze câteva. Pentru ca acest lucru să fie complet, „Șeptarul” a anunțat că are nevoie de câteva domnișoare sexy, dansatoare.

„O să merg la București să filmăm clipurile și o să am și eu nevoie de câteva femei să fie acolo, în cadru…” a mai spus celebrul „Șeptar”, foarte sigur pe munca lui și pe ceea ce urmează să mai lanseze pe piața muzicală din România”.