Home » Exclusiv » Stenogramele terorii. Cum îi tâlhăreau Duduienii pe maneliști. „Faci greșeli mari, să moară Natașa mea”

Stenogramele terorii. Cum îi tâlhăreau Duduienii pe maneliști. „Faci greșeli mari, să moară Natașa mea”

De: Mircea Tudose 19/11/2020 | 23:53

Mai mulți membri ai clanului Duduianu au fost trimişi în judecată, zilele trecute, pentru şantaj şi tâlhărie, după ce au fost acuzaţi de procurori că au cerut, „prin violenţe”, sume mari de bani, care ajungeau până la 100.000 de euro, de la diverşi cântăreţi de manele. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, stenograme uluitoare din dosarul maneliștilor tâlhăriți de interlopi.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, faţă de Florin (Anaser) și Ştefan Duduianu pentru tâlhărie şi şantaj. Cei doi au fost daţi în urmărire, fiind demarate procedurile pentru solicitarea mandatelor europene de arestare. Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, șase fiind arestate preventiv, iar alte cinci fiind cercetate sub control judiciar.

Cum operau Duduienii

La începutul lunii iulie, poliţiştii au făcut percheziţii în Capitală, Ilfov şi Teleorman, la mai multe adrese ale membrilor clanului Duduianu, nouă persoane fiind reţinute. Duduienii sunt acuzaţi că ar fi tâlhărit mai mulţi manelişti şi le-ar fi luat banii câştigaţi la diverse evenimente, ori i-ar fi şantajat să cânte gratis la petrecerile lor. Alteori, interlopii îi chemau pe manelişti să le cânte, le aruncau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau sumele înapoi. (VEZI AICI: ANASER DUDUIANU, PRINS ÎN ANGLIA DUPĂ CE A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN RESTAURANT)

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, au arătat reprezentanții Parchetului.

Temutul interlop Anaser Duduianu

Astfel, au fost trimişi în judecată Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan.

Acuzaţiile aduse inculpaților sunt de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În dosar s-au constituit părţi civile mai mulţi cântăreţi de manele, printre care Florin Salam, Leo de la Kuweit, Marian Oprea ori Florian Dumitru Cristian, zis „Bujilă”.

„Faci greșeli mari, să moară Natașa mea”

CANCAN.RO a obținut, în exclusivitate, stenogramele de la dosar care atestă modul în care acționau interlopii.

Astfel, în 10 martie, la ora 20.24, Florian Dumitru Cristian, zis ”Bujilă”, poartă prima convorbire cu Anaser, după liberarea acestuia din penitenciar, context în care interlopul are o atitudine „intimidantă”, potrivit procurorilor:

„(…)  ANASER: Ce faci, domnu Bujilă?

BUJILĂ: Ce să fac, mă? Ce faci?

ANASER: Am o lună jumate aproape de…

BUJILĂ: De când aștept, să moară băiatul meu, știi de când aștept? Dar voiam să mă suni!

ANASER: Aaa, trebuia să te sun eu!… Bine, șefule, scuze că nu te-am sunat! Am greșit, am greșit…

BUJILĂ: Vii după mine?

ANASER: Băi, am greșit! Nu mi-am dat seama…

BUJILĂ: Lasă-mă, mă! Vii după mine aicea la Oru?… Mă auzi?

ANASER: Faci greșeli mari, să moară Natașa mea! / (…)”, au discutat cei doi potrivit datelor din dosarul trimis în judecată. (CITEȘTE AICI: FLORIN SALAM, TERORIZAT DE CLANUL DUDUIANU)

Atacat cu cuțitul de Anaser!

În 30 martie, Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin 112, de același „Bujilă”, care a reclamat că a fost atacat cu cuțitul de Anaser Duduianu.

„La data de 30.03.2019, organele de ordine și siguranță publică din cadrul D.G.P.M.B. – Poliția Sectorului 2 București – Secția 6 Poliție au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112 de către numitul Florian Dumitru-Cristian, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 00:00, la restaurantul Aristocrat – Mun. București, Șos. Pipera nr. 48, sector 2, a fost solicitat în exteriorul localului de un individ cunoscut cu apelativul «Anaser Duduianu» (Duduianu Florin), care i-a solicitat o sumă de bani, iar, pe fondul unor discuții în contradictoriu, acesta din urmă a scos un cuțit, pe care l-a folosit împotriva reclamantului, provocându-i tăierea gecii pe care acesta o purta”, au arătat anchetatorii.

Chinurile lui Bujilă, Marius Babanu, Leo de la Kuweit și Marinică Nămol. „Taxa” de Ziua Femeii

În 30 martie 2019, Florian Dumitru-Cristian, zis ”Bujilă”, a fost audiat de anchetatori. El a declarat că își desfășoară activitatea în domeniul muzical de aproximativ 18 ani și este apropiat de mai multe formații și soliști de muzică de petrecere, colaborând frecvent cu ”Marius Babanu” (Oprea Marian), ”Marinică Nămol” (Marin Marian) și Leo de la Kuweit (Gaftone Leonard-Mădălin-Octavian).

„Persoana a arătat faptul că în data de 8 martie 2019, a participat la un eveniment organizat în municipiul Pitești, împreună cu numiții «Marinică Nămol» (Marin Marian) și «Leo de la Kuweit» (Gaftone Leonard-Mădălin-Octavian), unde a rămas până în jurul orei 01:30, când a părăsit locația. Ulterior, a aflat de la «Marinică Nămol» (Marin Marian) că, după plecarea sa de la eveniment, la locație s-a prezentat «Anaser» (Duduianu Florin), însoțit de «Cristi Cioară» (Bolcoș Cristian), dar și de alte persoane. În continuare, «Cristi Cioară» (Bolcoș Cristian) a intrat în localul unde se desfășura evenimentul, anunțându-l pe «Marinică Nămol» (Marin Marian) de sosirea lui «Anaser» (Duduianu Florin).

„Bujilă” și Leo de la Kuweit, două dintre „victimele” lui Anaser

Ulterior, acesta din urmă i-a solicitat lui «Marinică Nămol» (Marin Marian) suma de 2.000 de lei, sub argumentul că «Este Ziua Femeii», primind de la acesta 1.500 de lei. Numitul Florian Dumitru-Cristian declară faptul că ulterior acestui eveniment, la mijlocul lunii martie 2019, «Anaser» (Duduianu Florin) i-a impus să vină la stația de carburant OMV, din zona Diham, Sector 3, iar, cu ocazia întrevederii, acesta i-a reproșat faptul că nu l-a sprijinit financiar pe perioada de patru ani, cât a stat la închisoare și i-a solicitat ca la următoarea întâlnire să îi dea suma de 3.000 de euro.

Totodată, «Anaser» (Duduianu Florin) i-a comunicat persoanei vătămate că împreună cu «Marius Babanu» (Oprea Marian), trebuie să-i dea suma de 20.000 de euro până în luna septembrie 2019 întrucât vrea să-și achiziționeze o mașină, în caz contrar «îl va lua terapia intensivă pe Marius Babanu».

De asemenea, acesta i-a cerut să le transmită lui «Leo de la Kuweit» (Gaftone Leonard-Mădălin-Octavian) și lui «Marinică Nămol» (Marin Marian) că dorește și de la aceștia suma de 20.000 de euro„, au mai susținut procurorii.

Cu „ajutoare” pentru interlopul liberat

Același „Bujilă” a mai declarat, potrivit anchetatorilor, că, în aceeași împrejurare, i-a dat lui Anaser două perechi de blugi, două tricouri, o pereche de pantofi, o geacă și un parfum, după ce acesta i-a spus că ”a ieșit de curând de la pușcărie și că nu are”.

În plus, Anaser le-ar fi impus maneliștilor să cânte la anumite evenimente pentru care el urma să încaseze onorariul pentru prestație.

„Bujilă” a mai declarat că, în martie 2019, Anaser i-a solicitat pe un ton amenințător să-i achiziționeze un bilet de avion dus-întors, pe ruta București – Londra, pentru perioada 23.03.2019 – 24.03.2019. Artistul a precizat că s-a conformat de teamă, gândindu-se la reputația violentă a lui Anaser și a familiei din care face parte. (NU RATA: UN INTERLOP CELEBRU, FAVORIZAT DE OFICIALII PENITENCIARULUI RAHOVA DUPĂ CE A ÎNJUNGHIAT UN DEȚINUT. FLORIN SALAM, CHEMAT SĂ ÎI CÂNTE CĂLĂULUI)

Îmbrăcăminte predată în benzinărie prin șofer

„Ulterior, cu ocazia întrevederii din seara zilei de 08.03.2019, de la stația de carburant OMV – Corneliu Coposu, «Anaser» (Duduianu Florin) i-a transmis lui Marin Marian că o să-l prindă pe «Bujilă» (Florian Dumitru Cristian) și că «o să îl bată deoarece nu are voie să aibă mai mulți bani decât el». Urmare a acestei întrevederi, numitul Marin Marian a trimis un șofer pentru a-i da lui «Anaser» (Duduianu Florin) două perechi de blugi, două tricouri, o cămașă și o pereche de adidași, bunuri ce au fost predate fiicei acestuia”, au mai arătat anchetatorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Se aplică pe 6 decembrie: Noi reguli pentru toți românii! E obligatoriu să le respecte
Se aplică pe 6 decembrie: Noi reguli pentru toți românii! E obligatoriu să le respecte
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă...
-> Celentano, cel mai bine platit actor din Las Fierbinti. Cati bani incaseaza Adrian Vancica pentru un singur episod
-> Celentano, cel mai bine platit actor din Las Fierbinti. Cati bani incaseaza Adrian Vancica...
Ultima oră! Raed Arafat a emis ordinul
Ultima oră! Raed Arafat a emis ordinul
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Zodia care are probleme astăzi
Horoscop 30 noiembrie 2020. Zodia care are probleme astăzi
-> Afla ce inseamna cand te mananca palma stanga. iei sau dai bani?
-> Afla ce inseamna cand te mananca palma stanga. iei sau dai bani?
Breaking News! Dan Petrescu, dat afară de CFR. Culisele despărțirii
Breaking News! Dan Petrescu, dat afară de CFR. Culisele despărțirii
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
Orban nu o să mai fie premier: Toată lumea știe! E bomba momentului
Orban nu o să mai fie premier: Toată lumea știe! E bomba momentului
Orban a anunțat cele mai mari schimbări. Deciziile sunt un vis împlinit pentru români
Orban a anunțat cele mai mari schimbări. Deciziile sunt un vis împlinit pentru români
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Cea mai bună varză murată, secretul localnicilor din Milișăuți. Rețeta perfectă, doar aici se face așa
Cea mai bună varză murată, secretul localnicilor din Milișăuți. Rețeta perfectă, doar aici se face...
Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Serena Williams a lansat o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Imagini INTERZISE barbatilor! O femeie a spart peste 500 de sticle de bauturi alcoolice! Paguba uriasa pe care aceasta a provocat-o
Imagini INTERZISE barbatilor! O femeie a spart peste 500 de sticle de bauturi alcoolice! Paguba...
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat actorul, după ce s-a vindecat de COVID-19
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat...
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat, a vrut să ajungă preot, arhitect si s-a înrolat şi în marină, apoi a pornit un business de miliarde
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Bombă în showbiz! Zeci de artiști au simptome de COVID-19 după ce au participat la fimările pentru Revelion! Cine sunt primii confirmați!
Bombă în showbiz! Zeci de artiști au simptome de COVID-19 după ce au participat la...
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană apropiată
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană...
Accidentul care a îngrozit o lume întreagă. Imagini care vă pot afecta emoțional
Accidentul care a îngrozit o lume întreagă. Imagini care vă pot afecta emoțional
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Julia Roberts a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine. Are 52 de ani, dar arată mult mai tânără!
Julia Roberts a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine. Are 52 de ani,...