Strigătele durerii unei mame care își îngroapă unicul fiu. Ce a spus soția lui Nelu Ploieșteanu în momentul în care sicriul lui Mihăiță a fost scos din curte

Publicat: 26/04/2018 | 15:00

Momente cutremurătoare s-au petrecut atunci când sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mihăiță Ploieșteanu a fost scos din curtea casei. Mama lui aproape că s-a prăbușit la vederea unor asemenea imagini. Mai mult, ea a strigat câteva cuvinte care i-a făcut pe mulți să simtă fiori reci și să izbucneasscă în plâns de durerea pe care o trăiește în această perioadă neagră soția lui Nelu Ploieșteanu.

Citește și: Mesajul tulburător scris pe coroana adusă de Nelu Ploieșteanu pentru fiul său mort

În momentul în care coșciugul în care era Mihăiță, Elena Ploieșteanu a început să strige pe un ton disperat: „Băiatul meu”. Aceste două cuvinte au fost repetate și pot fi înțelese doar de mamele care au trecut printr-o dramă asemănătoare.

În aceste momente, la a început slujba de înmormântare la biserică. Ulterior, cortegiul funerar se va îndrepta spre cimitirul în care fiul lui Nelu Ploieșteanu va fi îngropat.

Citește și: Cornelia Catanga și familia ei au adus două coroane pentru fiul lui Nelu Ploieșteanu 

Fiul celebrului artist a încetat din viață pe sâmbătă, 21 aprilie. Mihăiță Ploieșteanu avea 32 de ani, iar în lupta cu boala, el a avut-o alături pe mama lui, Elena, care nu a divorțat niciodată de Nelu Ploieșteanu, ci doar s-au separat ca să-și poată îngriji mai bine singurul băiat. Elena Ploieșteanu și artistul mai au patru fete.

Ultima lună de viață, Mihăiță Ploieșteanu și-a petrecut-o într-un spital din București, unde mama lui l-a vegheat încontinuu.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu suferea de tetrapareză spastică

Vă reamintim că fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a născut perfect sănătos, dar a rămas paralizat în urma unui vaccin. Acesta i-a schimbat nu numai lui destinul, dar și părinților săi, în special, Elenei Ploieșteanu. Soția cunoscutului cântăreț a renunțat la tot ca să îl îngrijească.

 

Citește și...