Sultanul din Herăstrău

Publicat: 11/05/2019 | 22:02

Remarcabilă personalitate este Gino Iorgulescu. S-a făcut cunoscut, atât ca fotbalist-vedetă, cât și ca om de lume, încă din regimul comunist. Anii s-au scurs însă repede… (Cel mai bine platit job din București) Fostul fundaș central al naționalei conduse atunci de Lucescu este, acum, șeful Ligii. Profesional. Altfel, are un băiat, Mario, care-i întrece năzdrăvăniile tinereții. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă dovada, în exclusivitate!

Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, a făcut spectacol în clubul Nuba, din Herăstrău! (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Înconjurat de câteva sexy-domnișoare, cel care – de acum – poate fi numit lejer ”Sultanul din Herăstrău” i-a lăsat mască pe ceilalți petrecăreți, fie ei așezați pe canapele ori pe ringul de dans. (CITEȘTE ȘI: DONAŢIE DE LA LPF PENTRU FOSTUL FOTBALIST MORT ÎN ANGLIA)

Mario a venit la club cu ”haremul”! În jurul lui au roit, toată noaptea, cinci tinere superbe. Dezinhibat total, după cum se poate vedea în imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA vi le prezintă, Mario a avut grijă de fiecare frumusețe în parte. Asta nu înseamnă că, la un moment dat, nu a dansat cu toate odată. Le-a șoptit vorbe frumoase la ureche, le-a sărutat sau le-a îmbrățișat, ca un adevărat sultan!

Mario este în extaz, alături de tinerele cu care a venit în club

Începutul a fost light. El, fiul bossului de la Ligă, a descins în club. Alături de câteva ”piese”, una și una. S-au așezat, cu toții, la o masă. Au vorbit. Nu prea mult. Că muzica din Nuba nu avea cum să-i lase fără replică. Așa că au ”escaladat” rapid ringul. Iar acolo s-au dezlănțuit.

Mario Iorgulescu, show pe BUG Mafia!

Și când boxele au ”incendiat” clubul cu Mafia (Cine e cu noi), Mario chiar a intrat în rol. ”Ai grijă ce faci, cu cine te bagi…” și fiul șefului de la Ligă și-a luat fetele din ”harem” la rând. Cele cinci domnișoare și-au așteptat momentul de glorie, pe ring. Mario i-a făcut semne cu degetul uneia dintre ele, pe refrenul celebrei melodii, o alta „s-a băgat în seamă”, cedându-i paharul cu băutură. El a sorbit din licoare, dar ochii i-au căzut pe o a treia fată, și apoi pe celelalte… Punct.

O nouă rundă, cu Nick și Delia!

Dar spectacolul era departe de a se fi încheiat. Încă o rundă. Și nu ultima! Pe vechea melodie a Deliei, cântată alături de Nick, Mario le schimbă iar pe fete. (VEZI ȘI: UN NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ! CU CINE SE IUBEŞTE MARIO IORGULESCU)

Un tânăr se lipește de o blondă. Să fie cu supărare? Așa pare. Mario se duce către el. O scoate pe fată din brațele bărbatului… Doar că e un amic, cei doi zâmbesc, la fel și fata, mai mult, Mario îl sărută pe obraz. Totul e OK!

Mario se simte în largul lui pe ringul de dans din Nuba Herăstrău

Urmează… latino

Pe muzica latino fetele s-au dezlănțuit. E mai prejos Mario? Nuu! O blondă cu forme atrăgătoare îi este ”victimă”. Cei doi se unduiesc, zâmbesc, el o ia de talie, dar… Apare o a doua, și o a treia, și… nu se mai termină! Senzație pe ring! Tinerii nu au timp nici să-și tragă respirația. Și nici nu le pasă. Continuă spectacolul, de parcă ar fi ultima zi din viață! (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, LA UN PAS DE “VIOL” LA NUBA MAMAIA!)

Mario, senzații tari

Incendiar show-ul pe care Mario avea să-l facă, alături de una dintre ”focoasele” lui. Puștoaica vrea să fumeze, scoate țigara și se întinde către Mario, să i-o aprindă. Băiatul dă clic pe brichetă, dar se îndepărtează, ușor, iar tânăra se întinde către el. După ce aprinde ţigara, fata o stinge într-un pahar de pe masă și, imediat, îi cere un nou foc lui Mario. (NU RATA: FOTBALISTUL-KARATEKA I-A ȚINUT COMPANIEI BIANCĂI LA NUBA PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA!)

Mario îi aprinde țigara tinerei

Partenerul are, însă, chef de joacă. Și o duce cu ”zăhărelul” pe bruneta care… coboară după flacăra brichetei. Și coboară! Un fel de dans erotic încheiat la momentul culminant cu scânteia brichetei care declanșează focul. Țigara s-a aprins, tot ringul izbucnește în râs.

Pe final, Mario își alege două amice, alături de care se lansează într-un dans de zile mari. Iar ele se ondulează perfect, fără a fi geloase una pe cealaltă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...