Super-Patricia i-a cerut partajul fostului soț! Au de împărțit case, terenuri și mulți bani. Feblețea marelui boss de la Ilfov a depus deja cererea la Judecătorie!

Autor: I.D.
Publicat: 16/05/2018 | 22:31

Fosta șefă a Spitalului Județean Ilfov, cunoscută drept Super-Patricia, a divorțat de Răzvan Ene, iar acum miza este averea fabuloasă pe care cei doi urmează să o împartă. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) În joc sunt case, terenuri și mulți bani. Feblețea marelui boss de la Ilfov a depus deja cererea la Judecătorie și așteaptă un verdict din partea magistraților. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Patricia Delia Fărcășanu, fostă Ene, ar fi ajuns să se despartă de soțul ei din cauza relației cu Alexandru Grumaz, cel supranumit ”Prințișorul Spitalelor”. Cei doi şi-au “oficializat” apropierea în Poiana Braşov, de Revelion, apărând ca un cuplu la mega-cheful de la Teleferic, la care au participat numeroşi milionari. (VEZI AICI: DE CE S-A CERTAT MARELE BOSS DE LA ILFOV CU ŞEFA SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ)

Super-Patricia nu a încheiat, însă, definitiv socotelile cu Răzvan Ene, bărbatul de care a divorțat. Cei doi vor reveni în fața magistraților. De data aceasta pentru împărțirea averii dobândite în perioada în care au fost căsătoriți. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Feblețea marelui boss de la Ilfov a făcut primul pas și a introdus o cerere la Judecătoria Sectorului 1. Dosarul a fost înregistrat în data de 11 mai, iar primul termen nu a fost încă stabilit. Este de așteptat ca procesul să fie de lungă durată dacă ținem cont de miză. (NU RATA, AICI: ”PRINŢUL SPITALELOR” & SUPER-PATRICIA ŞI-AU ”OFICIALIZAT” RELAŢIA ÎN POIANĂ)

Averea, cel puțin cea declarată în 2017, cuprinde case, terenuri, mulți bani, dar și alte bunuri, pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă în exclusivitate.

Patricia și Răzvan Ene dețin trei terenuri, dintre care unul în Clinceni, într-o zonă scumpă. Mai au în posesie o clădire, dar și un autoturism marca Mercedes. De asemenea, cei doi foști soți mai au de împărțit bijuterii, ceasuri și tablouri, în valoare de aproximativ 23.000 de euro.

Super-Patricia și fostul partener mai dețin și un moto-scuter, al cărui preț este de 1.600 de euro. Asta nu este, însă, tot. Cei doi au și șase conturi bancare, deschise la trei bănci de renume din România. În care sunt depuși aproape 100.000 de euro. Dar, așa cum am precizat și mai sus, aceasta este doar averea declarată. Așa că este de așteptat un proces lung.

Super-Patricia, relație cu un băiat descurcăreț

Până la un verdict final, Super-Patricia se concentrează asupra relației pe care o are cu ”Prințișorul Spitalelor”. Alexandru Grumaz este un abonat la contractele cu unitățile medicale româneşti, firmele sale încasând, de-a lungul timpului, de la acestea, zeci de milioane de euro. Cel mai probabil, relaţia dintre Alexandru Grumaz și fosta şefă a Spitalului Judeţean Ilfov a plecat de la colaborarea profesională dintre cei doi. (CITEȘTE ȘI: LUPTA PENTRU AVEREA LUI ADRIAN PĂUNESCU PARE FĂRĂ SFÂRŞIT!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...