”Super-Patricia”, distracție pe litoral cu ”Prințul spitalelor” S-au relaxat pe plaja milionarilor și au cinat cu ”Regele telefoanelor”

Publicat: 05/08/2020 | 23:44

Nu și-a încheiat socotelile cu fostul partener de viață, dar fosta şefă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ilfov se bucură din plin de viață. ”Super-Patricia” s-a distrat pe litoral cu ”Prințul spitalelor”, Alexandru Grumaz. S-au relaxat pe plaja milionarilor și au cinat cu ”Regele telefoanelor”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate imagini savuroase.

De aproximativ doi ani, şefa Spitalului Judeţean de Urgenţă se iubește cu Alexandru Grumaz, cel supranumit ”Prințul spitalelor”. După cum v-am dezvăluit, în premieră, AICI, cei doi și-au ”oficializat” relația la „Revelionul bogaţilor” de la hotelul de lux Teleferic.

Fosta șefă a Spitalului Judeţean Ilfov nu și-a încheiat socotelile cu fostul soț, Răzvan Ene, cei doi se luptă și acum prin tribunale – despre acest subiect o să revenim cu mai multe amănunte în edițiile viitoare – Patricia nu pare incomodată de acest aspect și pare că se bucură din plin de bucuriile vieții, dar și de compania iubitului, Alexandru Grumaz.(VEZI ȘI: CE A DESCOPERIT CORPUL DE CONTROL LA SPITALUL CONDUS DE „SUPER-PATRICIA”. STERILIZAREA INSTRUMENTARULUI SE FACE ÎN GĂLEŢI. MINISTRUL SĂNĂTĂŢII NU A LUAT NICIO MĂSURĂ)

”Super-Patricia”, distracție pe litoral cu ”Prințul spitalelor”

Wekeendul trecut, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi pe plaja milionarilor din Mamaia. ”Super-Patricia” și ”Prințul spitalelor” s-au distrat pe renumita plajă alături de persoanele dragi. Buna dispoziția și voia bună au fost cuvintele de ordine după care s-au ghidat aceștia. Dacă fosta manager a Spitalului Judeţean Ilfov a preferat să stea cu prietenele la șuetă, Alexandru Grumaz s-a distrat cu băieții în apă.

Alexandru Grumaz s-a distrat în apă cu băieții

Cină cu ”Regele telefoanelor”

Seara, ”Super-Patricia” și ”Prințul spitalelor” s-au retras la unul dintre cele mai renumite restaurante din stațiunea fanion a litoralului românesc, unde au petrecut într-o companie extrem de selectă.

Fosta manager a Spitalului Judeţean Ilfov și fiul generalului Grumaz au petrecut alături de Radu Mirea, renumitul afacerist ce este cunoscut drept ”Regele telefoanelor” deoarece este deţinătorul celei mai mari reţele de magazine telecom, Arsis Trading. Într-o atmosferă relaxantă, aceștia s-au delectate cu cele mai bune preparate culinare și cele mai raffinate băuturi.

”Super-Patricia” și ”Prințul spitalelor” au cinat cu ”Regele telefoanelor”

Super-Patricia, relație cu un băiat descurcăreț

Până o să își încheie socotelile cu fostul soț, Super-Patricia se concentrează asupra relației pe care o are cu ”Prințișorul Spitalelor”. Alexandru Grumaz este un abonat la contractele cu unitățile medicale româneşti, firmele sale încasând, de-a lungul timpului, de la acestea, zeci de milioane de euro. Cel mai probabil, relaţia dintre Alexandru Grumaz și fosta şefă a Spitalului Judeţean Ilfov a plecat de la colaborarea profesională dintre cei doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.