Surpriză! Monica Tatoiu a rămas gravidă deși medicii i-au spus că nu poate să aibă copii

Publicat: 04/12/2018 | 18:32

Monica Tatoiu a rămas gravidă deși medicii i-au spus că nu poate să aibă copii. Vedeta a mărturisit că ea l-a adus pe lume pe băiatul ei în urma multor rugăciuni.

Monica Tatoiu nu credea că o să devină mamaă vreodată. Mai ales că medicii i-au spus că nu o să poată avea copii. Însă vedeta nu și-a pierdut speranța și s-a rugat zi și noapte la Dumnezeu, iar minunea nu a întârziat să apară. Monica Tatoiu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. (CITEȘTE ȘI: MONICA TATOIU O FACE PRAF PE MEGHAN MARKLE: ”NU SE POATE COMPARA CU KATE, EA VINE DINTR-O ALTĂ LUME”)

„Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele. Mie mi se spusese că nu pot să fac copii. Dar copilul s-a născut”, a declarat Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Victor a fost pasionat de arhitectură și design și a studiat în Marea Britanie, la Newcastle și la Londra. El a dorit să se perfecționeze și s-a înscris pentru un master la „Scuola politecnica di Design” din Milano. „Eu l-am obligat sa se faca inginer. ACUM face master in design de gadgeturi”, a explicat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, 30 de ani de căsnicie

Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu de trei decenii. Femeia de afaceri și partenerul ei de viață au împreună un băiat, Victor. Acesta este cel de-al doilea soț al vedetei. Pentru că a mai avut un mariaj. Și-a adus aminte de acesta și a povestit pățania din noaptea primei nunți. (VEZI ȘI: MONICA TATOIU FACE PLAJĂ GOALĂ PUȘCĂ: „ȘTII CE MIȘTO E?”)

Terminasem anul întâi de facultate cu zece. Și m-am căsătorit pe 27 septembrie. Și în noaptea când era petrecerea mare, cu toată Timişoara care vorbea, cu toți șefii de universități, eram ‘fata lui tata’. Și taică-meu l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta, în vestiar și nu mi-a zis. Și după trei luni, când i-am zis lui tata că divortez și nu ne potrivim mi-a spus despre întâmplarea din noaptea nunţii.„, a spus Monica Tatoiu la un post de televiziune. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...