TAROM a făcut anunțul! Se suspendă zborurile din România către șapte țări

Autor:
Publicat: 21/07/2020 | 18:37
TAROM a făcut anunțul! Se suspendă zborurile din România către șapte țări

Pentru că epidemia de coronavirus continuă să facă ravagii în majoritatea țărilor se impun noi restricții de călătorie. Numărul de noi cazuri a început să crească simțitor în tot mai multe țări și au fost depistate numeroase focare de infecție.

În acest context, TAROM a emis restricții de călătorie pentru șapte țări. Astfel, se suspendă rutele dintre România şi Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia, Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite. Această restricționare este valabilă până la data de 15 august inclusiv, din cauza restricţiilor de călătorie, potrivit Mediafax. (CITEȘTE ȘI: LISTA STATELOR DIN EUROPA UNDE ROMÂNII AU RESTRICȚII DE CĂLĂTORIE, ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS. 3 ȚĂRI NE-AU DAT DEJA “INTERZIS”)

Ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, TAROM anunță suspendarea curselor comerciale până la data de 15 august 2020 inclusiv, către/dinspre: Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia, Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite.

Biletele deja cumpărat pot fi rambursate

De asemenea, TAROM a mai anunțat că oamenii care deja și-au cumpărat bilete pentru aceste destinații nu o să rămână păgubiți. Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Mai mult, modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. (VEZI ȘI: UNGARIA MENȚINE RESTRICȚIILE DE CĂLĂTORIE PENTRU ROMÂNIA! CETĂȚENII CARE VOR SĂ RĂMÂNĂ PE TERITORIUL ŢĂRII TREBUIE SĂ INTRE ÎNTR-O CARANTINĂ DE 14 ZILE)

„Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului.

Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale)”, a transmis compania.