Tavi Clonda și-a îndeplinit cel mai mare vis înainte de Crăciun: ”De când îmi doream să…”

Publicat: 23/12/2018 | 20:27

Tavi Clonda și-a îndeplinit cel mai mare vis înainte de Crăciun! Tăticul radiază de fericire și a împărtășit motivul bucuriei sale. 

Într-un cadru de sărbătoare, cu bradul împodobit, Tavi Clonda a dansat alături de fetița lui pe o melodie specifică sărbătorilor de iarnă. Artistul le-a mărturisit prietenilor virtuali că acest lucru a fost o dorință împlintă de-ale sale și se poate observa, cu ușurință, că este topit după micuța Victoria. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA A ”TĂBĂRÂT” PE TAVI CLONDA CU SĂRUTURI LACOME ÎN MALL!)

Gabriela Cristea, din nou însărcinată

Gabriela Cristea este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară anul viitor. Prezentatoarea TV a rămas gravidă pe cale naturală de fiecare dată, însă a recunoscut că a făcut tratamente de fertilizare care au marcat-o enorm. (VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA, PROBLEME ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI: ”MĂ TOT CHINUI DE VREO TREI SĂPTĂMÂNI…”)

„Am făcut şase fertilizări în vitro în total. Cu trei luni înainte să rămân însărcinată cu Victoria făcusem cinci în anul acela. Nu ai cum să faci mai multe, cât am putut duce într-un an, atât am făcut eu. E foarte greu! Nu tratamentul în sine e greu, ci partea psihologică… În România nu există asistenţă pentru femei care trec prin astfel de situaţii. E o experienţă copleşitoare. Şi acum sunt femei care nu cred că eu am rămas însărcinată pe cale naturală şi îmi scriu în privat ‘Nu o să divulg niciodată dacă îmi spui cine te-a ajutat să rămâi gravidă şi ce tratamente ai făcut’. Eu nu pot să le mint, iar când le spun adevărul, că am rămas pe cale naturală, sunt şi mai dezamăgite. O femeie care trece prin situaţia asta, care îşi doreşte cu ardoare copii şi nu poate să rămână însărcinată suferă enorm şi ar face orice, dar orice, fără excepţie, să-şi îndeplinească dorinţa”, a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA!.

Citește și...