Ți se rupe inima! Ce se întâmplă cu părinții lui Răzvan Ciobanu la nicio lună de la moartea lui: “O operație pe cord deschis…”

Publicat: 16/05/2019 | 18:00
Ți se rupe inima! Ce se întâmplă cu părinții lui Răzvan Ciobanu la nicio lună de la moartea lui: “O operație pe cord deschis…”

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu nici trei săptămâni, iar dispariția lui i-a afectat enorm pe părinții săi, dar și pe apropiații acestuia. Trecerea timpului de la producerea tragediei nu va șterge suferința pe care o trăiesc persoanele dragi creatorului de modă… însă, ei voi învăța să își trăiască viața fără el. Prietena lui cea mai bună, Laura Vicol, a dezvăluit ce se întâmplă în prezent cu mama și tatăl regretatului designer.

Citește și: Ce moștenire ”grea” lasă în urmă Răzvan Ciobanu. Cui rămâne

Ce se întâmplă cu părinții lui Răzvan Ciobanu la nicio lună de la moartea lui: “O operație pe cord deschis…”

Laura Vicol a mărturisit în cadrul unui interviu că vorbește în fiecare zi cu părinții lui Răzvan Ciobanu care plâng ore în șir de când au aflat că unicul lor copil a părăsit această lume. Mai mult, a subliniat artista, declarațiile nepotrivite făcute după moartea designerului îi afectează și mai mult, ei nefiind obișnuiți cu lumea showbizului. În timpul declarațiilor, Laura Vicol a mai spus că tatăl creatorului de modă se confruntă cu probleme de sănătate delicate, în trecut, el a fost supus unei operații pe cord deschis.

Vorbesc zilnic la telefon cu ei. Jumătate din convorbire plângem. Sunt distruși, plâng mereu. Sunt niște părinți distruși, care și-au îngropat singurul copil. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie. Pentru ei, Răzvan era doar copilul lor. Și atât! Răzvan i-a ținut departe de viața lui, de răutățile și bârfele din showbiz.

Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis, a declarat avocata Laura Vicol, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Ultimul mesaj al lui Răzvan Ciobanu înainte de accident: ”E groaznic aici, nici nu-ți imaginezi…”

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și: Cu ce preț se vând pe OLX rochiile făcute de Răzvan Ciobanu, după tragedie

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmisLIVE fiecare moment din ziua despărțirii de regretatul designer.