Top 20 bunăciuni din showbiz care au rămas “total descoperite” în locuri publice. Anna Lesko, Gina Pistol sau Anda Adam sunt doar câteva dintre numele sonore

Publicat: 17/05/2020 | 00:22

Se întâmplă chiar atunci când lumea le este mai dragă! O rochiță, un pantofior… Le cumpără și la fel de rapid vor să le și probeze. Nu mai contează unde se află, suspansul, pentru ele, e uneori uriaș. Alteori sunt la mare, la piscină și vor să se schimbe repede sau doar să scape de haine. Așa că nu mai țint cont unde se află, pe stradă, în mașină, chiar și lângă micuța cabină de probă. Vedetele noastre au rămas câteodată “total descoperite” în locuri publice, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost pe fază. 

(CITEȘTE ȘI: TOP 30 VEDETE CARE “S-AU JUCAT” CU SUTIENUL PE PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT MIHAELA RĂDULESCU, LOREDANA GROZA, OANA ZĂVORANU, RUBY SAU ROXANA VANCEA)

Atenție, ceea ce urmează să vedeți în GALERIA FOTO sunt imagini destinate exclusiv adulților! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă propune un TOP 20 al vedetelor surprinse în ipostaze uluitoare, în public. Cine a „gafat” cel mai „grav” și conduce topul? Noi l-am propus, voi ne puteți contrazice. Cu argumente!

Anna Lesko este și ea în top
Anna Lesko este și ea în top

(NU RATA: TOP 30 BUNĂCIUNI LA PLAJĂ DE 1 MAI. S-AU DAT CU LOȚIUNE, S-AU AȘEZAT PE ȘEZLONG ȘI… VEZI PE CE LOCURI SE CLASEAZĂ ANDREEA BĂNICĂ, DANIELA CRUDU, BIANCA DRĂGUȘANU ORI ROXANA VANCEA)

Cum arată clasamentul

Pentru supans… Anna Lesko? Pentru că artista a cam bulversat paginile de socializare cu postările ei uluitoare… Sau poate Laurette, căreia, de când cu Pozzy al ei  – deținător de studiou și alături de care și-a relansat cariera muzicală – nu pare să îi pese prea mult de gura lumii? Ușor, că se ”supără” Anda Adam, și poate ar avea dreptate.

(NU RATA: TOPUL VEDETELOR CARE FAC PLAJĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. PE CE LOCURI SUNT DELIA, LORA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI LOREDANA CHIVU)

Sau o fi …Marina Dina, dar Byonce de România, dar… Imaginile sunt cele care ”vorbesc”! Așa că rămâne la latitudinea cititorilor CANCAN.RO să se delecteze cu GALERIA FOTO INCENDIARĂ, aflată doar la un click distanță. Astfel că, spre încântarea privitorilor, Top 20 bunăciuni din showbiz care au rămas “total descoperite” în locuri publice completează seria clasamentelor excepționale propuse de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, aproape săptămână de săptămână.

Citește și...