Topul celor mai haioase virale #10yearchallenge

Publicat: 19/01/2019 | 22:19

Milioane de oameni își postează portrete de acum 10 ani alături de cele actuale, în cea mai nouă provocare lansată pe Facebook, Instagram și Twitter, #10yearchallenge. Provocarea a ”prins” imediat la public, astfel că începutul de an a dat, cu siguranță, un nou trend în mediul online. Așa cum era de așteptat, unele fotografii postate au devenit, în scurtă vreme, virale, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă topul celor mai haioase 10 virale #10yearchallenge!

„10 Year Challenge“ ar fi apărut din ideea de a-i provoca pe oameni să-şi amintească de trecut şi a fost lansată în urmă cu câteva zile pe Facebook. Astfel, utilizatorii reţelei de socializare au fost provocaţi să publice fotografii cu ei înşişi pentru a arăta cum s-au schimbat de-a lungul unui deceniu. (CITEȘTE ȘI: #10YEARCHALLENGE. CUM ARĂTAU ANDRA, GINA PISTOL SAU ANTONIA ÎN URMĂ CU 10 ANI. TOP 30 TRANSFORMĂRI ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

După ce Facebook a fost „asaltat“ de fotografii „înainte şi după 10 ani“, internauţii nu au scăpat nici prilejul de a arăta că au simţul umorului. De la glume cu politicieni, până la cele cu celebrităţi de la Hollywood, sub hashtag-ul #10YearChallenge s-au strâns sute de mii de fotografii care au stârnit râsetele privitorilor.

#10YearChallenge pe plaiurile mioritice

Nici românii nu s-au lăsat mai prejos, iar subiectul ”Metrou – Drumul Taberei” nu putea lipsi din postările dedicate provocării online #10YearChallenge. Vezi în GALERIA FOTO și alte fotografii care, pur și simplu, te vor face să râzi în hohote!

2009 vs. 2019 – Pare că timpul a stat în loc

Ce înseamnă „10 Year Challenge”

Provocarea „10 Year Challenge” le cere utilizatorilor să posteze două fotografii cu ei – una de acum și una făcută cu 10 ani în urmă. În acest fel, prietenii lor vor vedea dacă și cât de mult s-au schimbat în ultimul deceniu cei care acceptă să intre în joc. „Provocarea de zece ani” – #10yearchallenge/#provocareade10ani – este deja primul trend pe reţelele de socializare în 2019.  (NU RATA: AU APĂRUT ÎN PUBLIC ÎN MINUSCULE COSTUME DE BAIE!)

Pe Facebook, Instagram și Twitter, sute de mii de oameni postează, în fiecare minut, fotografii cu ei de acum şi din 2009. Participanții trebuie să posteze două imagini – de regulă, lipite între ele – care au fost făcute la cel puțin 10 ani distanță. Mesajul acestei provocări? Poate, uneori, dragostea de sine și dorința de a arăta lumii întregi că… nu ai îmbătrânit nici măcar o zi timp de un deceniu. (VEZI ȘI AICI: TOP 5 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI FĂCÂND AMOR ÎN PUBLIC!)

Tot ceea ce trebuie să faci este să postezi două fotografii făcute la distanță de 10 ani, apoi să folosești hashtag-ul #10yearchallenge.

Citește și...