Transferul morții. Pacient omorât de oamenii lui Raed Arafat și un doctor din Sibiu! Trimis peste 400 kilometri cu ambulanța

Publicat: 09/12/2018 | 10:33

Un nou caz revoltător din spitalele din România iese la iveală! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) O pacientă a fost transferată de la Sibiu la București fără niciun acord, deși starea acesteia era precară și, în mod normal, nu avea voie să fie pe drumuri. Ulterior, a ajuns la Spitalul Universitar din Capitală în moarte cerebrală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Ca și cum infectarea bebelușilor de la maternitatea Giulești nu ar fi fost suficientă, în România secolului 21 se transferă pacienți dintr-o regiune în alta a țării fără ca vreo persoană sa își asume respectivele mutări. Nimeni nu pare că se gândește că viața unui bolnav este pusă serios în pericol în cazul în care este nevoit să călătorească sute de kilometri. De acest lucru ar trebui să fie conștient inclusiv Raed Arafat, fondatorul SMURD și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Pentru că oamenii lui au comis-o grav în acest weekend. Practic au omorât un pacient!

(NU RATA: O EDUCATOARE DIN DÂMBOVIŢA A ÎMBOLNĂVIT CINCI COPII CU TBC. POLIŢIA A DESCHIS DOSAR PENAL)

De asemenea, nimeni nu ține cont de faptul că unii dintre parcienți au imunitate scăzută și infecții din cauza cărora își pot pierde viața. Ce s-a întâmplat, recent, la Sibiu este revoltător. Sâmbătă seara, doctorul Rotaru Mircea a luat decizia, de capul lui, să transfere la București o pacientă care suferise cu 24 de ore în urmă un stop respirator. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

De precizat că pacienta nu a primit niciun aviz de transfer de la niciun spital din București din cauza lipsei de locuri libere din secțiile de terapie intensivă, dar și din cauza faptului că pacienta nu putea fi izolată în condiții de siguranță maximă. În antecedentele personale recente, femeia a avut o infecție TBC și avea ca și sechele, caverne pulmonare.

Raed Arafat, fondatorul SMURD și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență

(VEZI AICI: IMAGINI ȘOCANTE. BEBELUȘ PLIN DE RĂNI, DUPĂ CE A FOST INFECTAT ÎNTR-UN SPITAL DIN BAIA MARE, IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE)

A ajuns intubată și ventilată mecanic

Faptul că pacienta nu a primit acordul de transfer de la niciun spital din București sau Târgu Mureș nu a contat pentru doctorul mai sus amintit. Rotaru Mircea nici măcar nu s-a gândit să solicite o aprobare la unitățile medicale din Brașov și Cluj. Astfel că, fără nicio logică, medicul și COSU (centru operativ pentru situații de urgență) au decis să transfere pacienta la București, la Spitalul Universitar. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Pacienta a ajuns la Spitalul Universitar în moarte cerebrală. În plus, era intubată și ventilată mecanic. Nu este exclus ca starea ei să se fi agravat pe parcursul drumului până la București, de peste 400 de kilometri. A ajuns în stare critică la Spitalul Universitar! Este incredibil cum un medic a decis să transfere un parcient în condițiile în are depășit medical și cu TBC.

Sunt două ipoteze în situația pe care v-am prezentat-o. Pacienta se afla, deja, în moarte cerebrală când a plecat din Sibiu sau, pe timpul transferului, creierul s-a dus din cauza lipsei oxigenării corecte. Cert este că, indiferent de situație, pacienta nu trebuia, sub nicio formă, transferată. Pentru că riscurile au depășit, clar, beneficiile. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Rămâne de văzut cine va răspunde în acest caz. Este revoltător faptul că doctorul Rotaru Mircea și COSU au decis să o transfere pe pacientă la București, deși nu au primit niciun fel de aviz!

(CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! BACTERIA UCIGAȘĂ SE POATE RĂSPÂNDI ÎN SPITALELE DIN LUMEA ÎNTREAGĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...