Tukeep, protejatul Irinei Rimes, a lansat piesa “Cu dorul tău”

Publicat: 13/03/2019 | 08:38

Tukeep este un artist complet, care sub aripa Irinei Rimes scrie versuri, compune liniile melodice atât pentru el, cât și pentru alți artiști. Povestea piesei “Cu dorul tău” pune accentul pe corectitudinea alegerilor atât într-o relație cât și în viață de zi cu zi. “Dorul” este un cuvânt ce uneori pare a fi greu de definit, dar nu și imposibil. Prin urmare, pentru unii, mesajul poate fi interpretat. Unii ascultători pot interpretă că fiind chemarea către schimbări, iar pentru alții chemarea către înțelegere și iubire.(CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A FUGIT CU ”TOVARĂȘA” BIANCĂI LA PARIS, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE-PROBĂ!)

“Mereu mi-a fost dificil să vorbesc despre mine, eu sunt doar mesagerul gândurilor, trăirilor și pasiunilor mele, așadar îmi este mult mai la îndemână să vorbesc despre creațiile mele. La piesa “Cu dorul meu” am lucrat cu mulți oameni talentați. Cu ei am reușit să ajungem la un mesaj bine definit. Cu o deosebită plăcere vreau să îi mulțumesc lui Achi, Smally, Bunicului Magic și Irinei Kupko pentru realizarea acestei piese.” ne-a declarat Tukeep.

“Videoclipul piesei există pe două planuri: cel real (interior) unde vedem doi tineri care încearcă să redescopere iubirea pierdută dintre ei, prezentat sub formă unui dialog cântat între Tukeep și personajul feminin, interpretat de Andrada Fuscas. Toate acțiunile din clip au scopul de a funcționa că metaforă vizuală reprezentând o etapă din călătoria personajului de a regăsi în el ceva ce pierduse (această iubire față de personajul feminin). Totul se leagă la final, clipul fiind construit că o povestire în ramă.” a declarat Bogdan Zamonea, Isabella Szanto și Roberto Stan, regizorii și producătorii videoclipului.(NU RATA, AICI: BODYGUARZII MALL-ULUI I-AU ”ARESTAT” MAȘINA PREZENTATORULUI DE LA KANAL D!)

Citește și...