Alex Bodi a fugit cu ”tovarășa” Biancăi la Paris, iar noi am pus mâna pe fotografiile-probă!

Publicat: 12/03/2019 | 22:57

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, continuarea celei mai urmărite „telenovele” din showbiz. După ce, ieri, v-am dezvăluit, în premieră, că Alex Bodi ar fi învinețit-o pe Bianca Drăgușanu, urmarea este la fel de surprinzătoare. Simpaticul musculos ar fi fugit cu ”tovarașa” fostei sale iubite la Paris, iar noi avem toate detaliile, precum și fotografiile-probă. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte unice despre escapada pe care ar fi organizat-o, weekendul trecut, deja ex-ul Biancăi Drăgușanu. (NU RATA, AICI: AVEM CELE MAI NOI IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A LAVINIEI PÂRVA!)

Alex Bodi a „fugit” la Paris

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, imediat după disputa în urma căreia Bianca a ieșit destul de șifonată, Alex a „fugit” în orașul iubirii cu o superbă domnișoară. Cu toate că a încercat să își țină escapada “la secret”, site-ul nr.1 din România a pus mâna pe fotografiile-probă. Atât Alex Bodi, cât și tânăra cu care a petrecut câteva zile de vis în Paris eu evitat să se fotografieze împreună, dar, în schimb, și-au postat pe conturile de socializare câteva poze în care decorul era mai mult decât asemănător. În plus, pe fundal se regăsesc aceleași personaje, fotografiile fiind făcute la foarte mică distanță în timp.

Din câte se pare, simpaticul musculos și Cristina, frumusețea blondă care i-a ținut companie în acest sejur ex-ului Biancăi, s-au cazat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris. Potrivit mărturisirilor unor persoane din anturajul afaceristului, Alex Bodi a plătit aproximativ 1.800 de euro pentru fiecare noapte de cazare. Ba, mai mult, Alex a ales să stea în același hotel în care, în urmă cu ceva timp, a avut prima ”ieșire” cu Bianca Drăgușanu. (NU RATA, AICI: CÂȘTIGĂTOARELE ASIA EXPRESS, DANS EROTIC NEMAIVĂZUT!)

Dovada că Alex Bodi a fugit cu ”tovarășa” Biancăi la Paris: pe fundal se regăsesc aceleași personaje, pozele fiind făcute la foarte mică distanță în timp

Blondina lui Bodi, ”tovarășa” Biancăi!

Sursele noastre susțin că simpatica blondină cu care Alex Bodi a fugit la Paris a încercat să-i intre în grații Biancăi. Din câte se pare, Cristina s-a lăudat prietenelor că este „tovarășă” la cataramă cu vedeta. Mai mult decât atât, în urmă cu aproximativ o lună, Cristina a postat pe Instagram mai multe poze în care apărea alături de Bianca Drăgușanu. Totul s-ar fi petrecut la o petrecere pe care a pus-o la cale Alex Bodi într-un renumit club din Capitală și la care a fost invitată și Cristina. (NU RATA, AICI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” A RECIDIVAT ÎN LOFT CU PUȘTOAICA!)

Ex-ul Biancăi a plătit 1800 €/noapte pentru o cameră, la Paris

Alex ar fi înșelat-o ”la cantitate”!

Potrivit apropiaților fostului cuplu, recent, Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje” ale ex-iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit un scandal, bărbatul devenind agresiv. Din câte se pare, Bianca nu a putut să treacă cu vederea faptul că Alex ar fi „tradus-o” și ar fi mințit-o. (NU RATA, AICI: MARCEL TOADER ȘI-A ASUMAT ÎN PUBLIC NOUA IUBITĂ!)

”S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...