Tzancă Uraganul a comis-o! A apărut un sex-tape cu manelistul și o brunetă

Autor: A. D.
Publicat: 27/01/2020 | 13:45
Tzancă Uraganul a comis-o! A apărut un sex-tape cu manelistul și o brunetă

Se prefigurează un nou scandal în lumea manelelor, iar protagonistul este Tzancă Uraganul. Se pare că au apărut imagini dintr-un sex-tape în care manelistul se află împreună cu o brunetă.

Bucățile din sex-tape-ul în care apare Tzancă sunt deja virale pe internet, iar cel care deține întrega înregistrare vrea să o vândă, dar anunță că filmulețul valorează mii de euro, având în vedere că este cu unul dintre cei mai în vogă maneliști. (CITȘTE ȘI: CUM ARATĂ PALATUL LUI TZANCĂ URAGANUL, MANELISTUL DEVENIT CELEBRU DUPĂ CE A CIRCULAT CU UN ROLLS-ROYCE FĂRĂ ASIGURARE. FOTO)

Tzancă Uraganul pare că ține neapărat să devină cel mai controversat personaj. Nu se sfiește să epateze cu tot felul de lucruri: și-a expus mașinile de lux , și-a cumpărat avion, se bucură de atenția femeilor și ca să contureze totul a părut și acest sex-tape. (VEZI ȘI: TZANCA URAGANUL A INCERCAT SĂ MITUIASCĂ UN POLIȚIST, FIIND PRINS FĂRĂ ASIGURARE LA BOLIDUL DE 200.000 DE EURO. CUM A REACȚIONAT AGENTUL CÂND INTERLOPUL I-A ÎNMÂNAT BANII)

Imaginile cu manelistul și cu focoasa brunte sunt incendiare. Se pare ca filmulețul este făcut chiar de Tzancă și surpinde momentele intime pe care le petrece alături de fată. Bruneta din clip pare total lipsită de inhibiții și nu o deranjeze prezența camerei.

Tzanca Uraganul, cheltuieli inimaginabile.

Tzancă Uraganul și-a cumpărat un Lamborghini Aventador negru, ce valorează aproximativ 400.000 de euro. Manelistul deține o colecție impresionantă de mașini, mai are în garaj un Rolls Royce, un BMW şi un Jeep. Se pare însă că automobilele nu îl mai satisfac pe manelist, așa ca a decis să treacă la ceva mai mult. Recent, a fost să vadă un avion cu 4 locuri, pe care se gândește să îl cumpere. „Am luat-o razna, nu-i aşa? De raznă să fiu. Am găsit unul, astept sa negociez”, a postat manelistul pe o rețea de socializare.

Citește și...