Uite ce sexy graviduță este Alina Ceușan! Fotografia care i-a cucerit pe fani

Publicat: 31/08/2020 | 11:28

Alina Ceușan va deveni mămică peste câteva zile, iar fanii nu contenesc să-i adreseze sute de felicitări, pe rețelele de socializare, acolo unde bloggerița este foarte activă. Ultima fotografie pe care Alina a urcat-o pe Facebook a atras atenția celor care o îndrăgesc. E sexy cu burtica de graviduță.

CITEȘTE ȘI: TOP 30 VEDETE CARE CITESC LA PLAJĂ. CE POZIȚII SURPRINZĂTOARE OCUPĂ ALINA CEUȘAN, CORINA CARAGEA, ROXANA IONESCU ORI GINA PISTOL

Mai mult, poza este realizată într-un costul de baie, iar viitoarea mămică se află în apă. ”Superbă fotografie!”, este cel mai scurt dar plin de profunzime comentariu pe care vedeta l-a primit de la o fană. Recent, bloggerița a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram ultimele vești referitoare la sarcină și data la care trebuie să apară bebelușul. Și… Schimbare de ultimă oră: ar putea să nască zilele acestea și nu la mijlocul lui septembrie, așa cum anunțare Alina inițial.

Alina Ceușan e gata să devină mămică! Ce va avea

Alina Ceușan urmează să devină mămică pentru prima oară! Fosta concurentă de la ”Asia Express” le-a dezvăluit fanilor sexul bebelușului. Va deveni mămică de… băiat! ”Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici’. În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a declarat Alina Ceușan pentru Elle.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit în 2019

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2019 în Parcul Central din Cluj-Napoca. Blondina a transmis atunci un mesaj emoționant pentru cel care i-a devenit soț, după șapte ani de relație. ”Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”, a spus Alina.