Ultima câștigătoare de la „Românii au talent” a ajuns să cânte ”la amatori”, prin baruri goale! Filmări în exclusivitate

Publicat: 31/08/2019 | 05:45

Una dintre cele mai cunoscute câștigătoare de la emisiunea „Românii au talent” este, fără îndoială, Ana Maria Pantaze, croitoreasa-cântăreață de la Pro TV, care a reușit să-i facă pe durii jurați ai celebrului show să-i ofere toate șansele ca ea să triumfe. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut filmări  surprinzătoare, în exclusivitate, cu vestita câștigătoare a premiului de 120.000 de euro. Departe de a avea un succes fulminant, Ana Maria Pantaze a ajuns să cânte ”la amatori”, prin baruri goale. (VEZI ȘI: AICI LOCUIEȘTE “CROITOREASA DE LA ROMÂNII AU TALENT”! IMAGINI ÎN PREMIERĂ + DECLARAȚII EXCLUSIVE: “CÂNT KARAOKE ȘI…”)

Ana Maria s-a schimbat semnificativ după concursul care a făcut-o celebră. A început să se îngrijească mult mai atent, să se îmbrace în rochii elegante, să își aranjeze părul și unghiile. Totuși, curios este că, în ciuda câștigării acestui show, artista nu a primit prea multe oferte. Așa că Ana Maria a rămas fidelă clubului unde spune că a învățat să cânte, „Tunes” din Centrul Vechi, situat, de altfel, chiar în zona imobilului unde locuiește.

Ana Maria Pantaze a cântat în clubul aproape gol

„Celebritatea nu îți aduce numai bucurii”

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini uluitoare cu artista, în timp ce interpreta un cover după Christina Aguilera, „You Lost Me”. Ana Maria părea destul de afectată și preocupată de ceva, aflându-se aproape singură în respectivul club. În plus, se poate observa pe filmare că un client al clubului ar ironiza-o, arătând cu mâinile către cea care a câștigat emisiunea „Românii au talent” și exagerând vizibil interpretarea ei. Deranjată de gesturile clientului, Ana Maria s-a retras, de altfel, undeva departe de raza lui de acțiune. (CITEȘTE ȘI: CONTROVERSE DUPĂ CE ANA MARIA PANTAZE A CÂȘTIGAT ROMÂNII AU TALENT. CE NU S-A VĂZUT LA PRO TV)

„Ea venise acolo, în acel club, pentru că așa obișnuiește ea să iasă de ani buni. Problema este că celebritatea nu îți aduce numai bucurii. După ce a câștigat «Românii au talent», foarte multe persoane au înjurat-o susținând că ea nu are o voce chiar așa de specială încât să merite acel premiu și că mulți alții ar fi meritat să îl câștige.

De aceea, unii mai fac mișto de ea când ea se duce la karaoke. Nici ea nu mai este cum era odată, a început să facă figuri, să se creadă perfectă. După ce acel tânăr a râs de ea, Ana Maria a părăsit localul foarte repede. Nu i-a plăcut că nu e multă lume să o admire, așa cum se întâmpla înainte să între în competiția de la Pro TV care i-a schimbat viața”,a declarat una dintre amicele de karaoke ale artistei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA: CROITOREASA ANA MARIA PANTAZE A CÂȘTIGAT ROMÂNII AU TALENT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...