Ultimele imagini cu Florin Busuioc înainte să facă infarct! Cum arăta celebrul prezentator

Publicat: 07/11/2018 | 08:12

Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un stop cardiac la Craiova, marți seară (6 noiembrie). Actorul a fost resuscitat de echipajul SMURD, dar starea lui este în continuare gravă. Ultimele imagini cu Busu la PRO TV au fost filmate în urmă cu 24 de ore, la jurnalul de dimineață. 

În schimb, marți seară (6 noiembrie), Florin Busuioc nu a prezentat vremea la Știrile Pro Tv. El a fost înlocuit de prezentatoarea Magda Pălimariu, întrucât își luase liber pentru că juca într-o piesă la Craiova. (Citește și Florin Busuioc, noi detalii despre starea de sănătate după ce a suferit un infarct în timp ce era pe scenă)

De altfel, Busu a suferit un infarct chiar în timpul spectacolului Central Park, la Filarmonica Oltenia din Craiova. El a început să se simtă rău în timpul spectacolului. A fost chemată o ambulanţă SMURD, iar acestuia i s-au acordat îngrijiri la faţa locului. Florin Busuioc a fost totuși la jurnalul de dimineață, unde a prezentat vremea. Actorul nu părea să se simtă deloc rău și nici nu dădea semne de oboseală.

Ultimele imagini cu Florin Busuioc înainte să facă stop cardiac la Craiova

Problema lui Busu

Problema lui BUSU. Dacă știți răspunsul, lăsați-l la comentarii. Dacă nu, îl aflați mai târziu, în jurnal — http://onelink.to/dhrsfr

Publicată de StirileProTV pe Luni, 5 Noiembrie 2018

„A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a spus secretarul de stat Raed Arafat marți seară, potrivit Agerpres.

Florin Busuioc a fost transportat la unitatea primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova. Medicii au încercat să-l transfere la Bucureşti, însă acest lucru nu a fost posibil, relatează Digi24. Deocamdată nu se cunosc alte informații despre starea lui de sănătate.

 

Citește și...