Acasă » Trending » Ultimele noutăți de pe “frontul” divorțului Andreei Bălan. „Nu știu nimic de…” + „Am încetat vizitele pentru că…”

Ultimele noutăți de pe “frontul” divorțului Andreei Bălan. „Nu știu nimic de…” + „Am încetat vizitele pentru că…”

De: Ramona Danciulescu 28/03/2020 | 23:23

În plină pandemie de coronavirus, ies la iveală detalii de culise din viața Andreei Bălan.  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a stat de vorbă cu tatăl artistei, Săndel Bălan, care a făcut declarații exclusive, din carantină. 

Situația din familia Andreei Bălan este una extrem de delicată. Artista se află în izolare la domiciliu cu mama ei, dar și cu cele două fetițe ale sale și ale lui George Burcea, Ella și Clara. Tatăl artistei a făcut primele declarații pentru site-ul nr. 1 din România și ne-a povestit, în exclusivitate, cum se simte vedeta, dar și care este situația din casa ei, în contextul divorțului, dar și al pandemiei de coronavirus din România. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, VICTIMA ÎNȘELĂTORIILOR ONLINE! A TRAS UN SEMNAL DE ALARMĂ)

„Stau izolate în casă și vorbim la telefon”

„Andreea este bine, nepoatele și soția, la fel. Stau izolate în casă și vorbim la telefon. Eu stau la Ploiești acum, tot acasă. Am încetat vizitele pentru că este mai bine așa, pentru siguranța lor”, a spus Săndel Bălan, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Andreea Bălan și George Burcea încă nu s-au despărțit oficial

Întrebat dacă mai păstrează legătura cu George Burcea și dacă știe ceva legat de divorțul Andreei Bălan de actor, tatăl vedetei a oferit un răspuns sincer și concret. „Nu, nu știu nimic”, a spus Săndel Bălan, despre ginerele său.

Ce face Andreea Bălan, în izolare la domiciliu

În plină pandemie de coronavirus, Andreea Bălan și-a anulat toate evenimentele și a rămas în izolare la domiciliu alături de mama ei, dar și de cele două fetițe, pentru siguranța tuturor. Deși scena îi lipsește extrem de mult, artista încearcă în fiecare zi să-și concentreze atenția pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ea: familia. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN NU POATE SĂ-L UITE PE GEORGE BURCEA! MESAJUL SUBLIMINAL TRANSMIS PE INTERNET)

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan le arată zilnic fanilor săi cât de bine se distrează cu fetițele sale și cât este de implicată în creșterea și educarea acestora. Artista le învață tot felul de jocuri, cântă împreună, gătesc, dansează și se distrează și profită din plin de fiecare moment pe care îl petrec, una în compania alteia. Mama Andreei Bălan îi este cântăreței, în această perioadă, un real ajutor.

De când artista și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate, mama Andreei Bălan s-a mutat acasă la vedetă și îi este alături tot timpul.

Pentru moment, Andreea Bălan și George Burcea nu pot divorța!

Din cauza pandemiei de coronavirus, Andreea Bălan și George Burcea rămân, pentru moment, soț și soție în acte. Acest lucru se datorează faptului că judecătorii nu mai pot soluționa dosare civile momentan, așa că Andreea Bălan și George Burcea nu pot divorța, pentru moment. „Andreea și George nu pot divorța acum pentru că judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți… Vor, nu vor.

Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioada asta, de teama virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, au declarat surse din anturajul cântăreței pentru Ciao.

Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare din căsnicia cu George Burcea

După ce a reușit să-și revină puțin după despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor. Într-un vlog pe pe canalul ei de Youtube, artista a vorbit deschis despre separarea de tatăl fiicelor sale. (NU RATA: S-A AFLAT CÂŢI LEI VA PLĂTI GEORGE BURCEA PENTRU PENSIA ALIMENTARĂ A CELOR DOUĂ FETIŢE PE CARE LE ARE CU ANDREEA BĂLAN)

”A fost o relație foarte frumoasă într-o anumită perioadă și trebuie să păstrăm în sufletele noastre doar momentele frumoase, iar timpul o să șteargă și suferința, și tot. Nu ai cum să lupți sau să salvezi pentru cineva care nu vrea, nu mai vrea să fie acolo, vrea altceva sau este într-o zonă cu niște traume pe care nu le conștientizează sau nu dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. El și-a dorit altceva, și-a dorit să aibă o altă viață.

Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă de vis

Totodată nefericirea pe care el o avea eu pot să o înțeleg până la un anumit punct, eu cred că suntem definiți de copilărie și suntem 90% trecut și 10% prezent. Tot timpul vei proiecta în persoana de lângă tine niște lucruri triste din trecut. Dacă eram doar pentru carieră, nu făceam doi copii. O femeie care își dorește carieră nu face doi copii”, a spus Andreea Bălan.

„Și noi așa ne-am înțeles, că el va asta acasă, iar eu voi merge în continuare la concerte. George avea grijă de Ella alături de Flori, bona noastră dragă, care este în viața Ellei din a treia lună și totodată de mama. Deci Flori venea dimineața, iar mama după-amiază. În schimb, când a apărut Clara, 90% din tura de noapte mi-a revenit mie și eu m-am implicat foarte mult în creșterea Clarei. El nu s-a mai implicat la fel în creșterea Clarei din diferite motive”, a mai punctat artista. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE DIN CĂSNICIA CU GEORGE BURCEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de marți | „Ce greu a trecut weekend-ul ăsta fără tine, iubule!”
Bancul de marți | „Ce greu a trecut weekend-ul ăsta fără tine, iubule!”
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV
Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea grijă de el. Femeia le-a povestit polițiștilor, în amănunt, tot ce a îndurat
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Alertă de vreme extremă: De la călduri amorțitoare la ploi torențiale, lapoviță și ninsoare
Alertă de vreme extremă: De la călduri amorțitoare la ploi torențiale, lapoviță și ninsoare
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot ce contează e dacă merită sau nu”
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...