Un bărbat de 47 de ani, care a întrerupt slujbele la mănăstirea Jieț de mai multe ori, a mărturisit că a avut o relație cu o călugăriță! Detalii halucinante

Publicat: 27/05/2020 | 14:05
Un bărbat de 47 de ani, care a întrerupt slujbele la mănăstirea Jieț de mai multe ori, a mărturisit că a avut o relație cu o călugăriță! Detalii halucinante

Robert Păun a fost acuzat în urmă cu puțin timp de o călugăriță de la mănăstirea Jieț din Hunedoara că o hărțuiește. Mai mult, bărbatul, pornit pe răzbunare, a filmat duminică la mănstire cum preoții și măicuțele țin liturghia în interior și nu afară, așa cum este legea.

Robert Păun nu se oprește din a arunca dovezi și acuzații. După ce călugărița Elena l-a acuzat de hărțuire, bărbatul vine cu filmări că există nereguli la lăcașul sfânt. După imaginile apărut pe 24 mai, acesta a publicat astăzi, 27 mai o altă filmare în care arată o discuție dintre el și preotul de la mănăstire.

CITEȘTE ȘI: O femeie a fost amendată cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecție în autobuz

“Părinte, am venit cu pace, dar am fost întâmpinat cu război, vreau doar să vă vorbesc. De ce ați ținut slujba în biserică?”, întreabă Robert Păun.
”Nu e de ajuns că a murit un înalt prelat, trebuie să mai moară cineva? Vă întreb…. Legea e lege. Nu sunt de la poliție, ci sunt un cetățean care stă două luni degeaba în casă, cică sunt sectar.”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, anunț important în contextul pandemiei de coronavirus. “Obligă statul român să…”

Legătura dintre Robert Păun și călugărița Elena

Contactat de Libertatea, Robert Păun a recunoscut legătura amoroasă dintre el și măicuța Elena.

“Într-adevăr, am avut o relație cu Elena, o fată care a lucrat la covrigăria mea din Vulcan. Acum doi ani a avut un declic și a plecat la mănăstire. Așa am ajuns și eu să cunosc lăcașul de cult de la Jieț. Dar nici vorbă de hărțuire, nu am mai contactat-o”, a spus bărbatul.