Un botoșănean a dispărut fără urmă, de o lună. Dacă îl vezi, sună de urgență la 112!

Autor:
Publicat: 16/09/2020 | 08:56
Un botoșănean a dispărut fără urmă, de o lună. Dacă îl vezi, sună de urgență la 112!

Familia unui botoșănean este în stare de șoc și a alertat oamenii legii, după ce bărbatul a dispărut fără urmă. Acesta este căutat de mai bine de o lună, iar cei care îl văd sunt rugați să sune de urgență la 112.

Potrivit informațiilor oferite de botosaneanul.ro, Deică Costel Stelian, un bărbat de 35 de ani din satul Burlești, comuna Unțeni este cautat de polițiști si familie de mai bine de o lună.

Sursa citată informează că bărbatul a părăsit ferma la care lucra în mod subit, pe data de 15 august, iar de atunci nu a mai revenit nici la fermă, dar nici acasă. Practic, Deică Costel Stelian este de negăsit. Familia bărbatului a alertat imediat oamenii legii, iar aceștia au demarat căutările. Până în acest moment, nu există nicio informație concretă cu privire la locul în care s-ar afla bărbatul de 35 de ani.

Astăzi, familia și-a dat acordul pentru mediatizarea cazului, disperată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău bărbatului dispărut de o lună de zile.

Semnalmente:

Înălțime 1, 70, aproximativ 70 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. Cetățenii care dețin informații despre bărbatul in cauză, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Elev din Craiova, de negăsit

Este stare de alertă în rândul polițiștilor din Craiova care au fost informați că un elev a dispărut și este de negăsit de familie, prieteni și colegi. Părinții adolescentului se roagă pentru ca el să fie găsit în viață și cât mai repede.

Alexandru Ștefan Tudorache are 14 ani, este din Craiova și, de mai bine de 24 de ore, nu a mai luat legătura cu niciun cunoscut. În cursul acestei zile, tatăl lor s-a prezentat la Secția 4 Poliție Craiova și le-a povestit agenților de acolo ce i s-a întâmplat. Bărbatul de 37 de ani le-a spus oamenilor legii că fiul său a plecat în seara zilei de 14 septembrie de la domiciliul său din Craiova și nu a mai revenit până în prezent. Ofițerii au început imediat cercetările și, totodată, căutările.