Un deținut român celebru rupe tăcerea din închisoare: ”Vor să mă omoare!”

Autor: I.D.
Publicat: 19/10/2019 | 23:01

Ștefan Dinu, cunoscut drept Fane Căpățână, unul dintre cei care făceau legea în Capitală, la începutul anilor 2000, se revoltă din închisoare după ce doi medici i-au pus un diagnostic diferit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, documente-bombă și mărturisiri uluitoare. (CITEȘTE ȘI: DETALII ULUITOARE DIN PROCESUL CELEBRULUI INTERLOP FANE CĂPĂȚÂNĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor documente incredibile și mărturisiri șocante despre situația cu care se confruntă Fane Căpățână în spatele gratiilor. (NU RATA: DAN BARNA & SOȚIA AU VÂNAT CHILIPIRURI ÎNTR-UN MAGAZIN DE CARTIER )

Într-o scrisoare care a fost expediată pe adresa redacției, Fane Căpățână vorbește despre condițiile grele de detenție pe care le suportă în Penitenciarul Jilava, acolo unde execută o pedeapsă de 10 ani și o lună pentru înșelăciune și uzurpare de calități oficiale. Dinu Ștefan susține că personalul medical din penitenciar nu dorește să îi prescrie tratamentul necesar pentru gravele afecțiuni cu care a fost diagnosticat.

„Mă condamnă la moarte

”Vor să mă omoare. Am fost consultat de Adrian Streinu Cercel care mi-a recomandat medicamentul Entecavir. Doar că ulterior medicul Adrian Abagiu mi-a spus că vrea să repete analizele. Acest doctor a răsturnat situația mea. Am primit răspuns că nu mă încadrez în niciuna din categoriile acestui tratament. Doctorii Ancuța și Abagiu mă condamnă la moarte”, a declarat Fane Căpățână, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Fane Căpăţână susține că medicii vor să-l omoare în închisoare

”L-am reclamat la Colegiul Medicilor”

”După ce am fost transferat de la Peniteciarul Ploiești la Jilava la domnul doctor Ioan Ancuța, acesta a refuzat în scris să mă consulte, eu fiind bolnav cronic de hepatită B. Doctorul a afirmat că l-am reclamat la Colegiul Medicilor din București, lucru pe care l-a și consemnat în scris pe buletinul de analiză. Menționez că de față erau și alți doi deținuți care au fost avertizați că o să pățească la fel dacă intenționează să depună vreo plângere.

Vreau să precizez faptul că o să fiu transferat de la Spitalul Penitenciarului Jilava  la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru a fi tratat. Consider că această mișcare are scopul de a nu-mi administra tratamentul cu Entecavir și a-mi pierde viața. La fel s-a procedat și în cazul judecătorului Stan Mustață”a mărturisit Fane Căpățână. (NU RATA: Celebrul Fane Căpățână a fost vecin de celulă la Jilava cu monstrul Dincă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...