Unul dintre cele mai mari secrete ale Andreei Esca. Cum o porecliseră colegii de liceu pe jurnalistă

Publicat: 23/08/2020 | 14:56
Unul dintre cele mai mari secrete ale Andreei Esca. Cum o porecliseră colegii de liceu pe jurnalistă

Chiar dacă se află în lumina reflectoarelor de aproape 30 de ani, Andreea Esca a fost mereu foarte discretă atunci când a venit vorba de viața ei personală.

Vedeta ProTv a dezvăluit de curând că setea pentru succes a avut încă din adolescență. Invitată la Dimineața-n Mare Fel, la Radio 21, alături de Dana Rogoz, Andreea Esca le-a povestit lui Bogdan, Shurubel și Ionuț că obișnuia să iasă mereu în oraș cu un coleg de liceu baschetbalist, iar astfel reușea să le facă geloase pe colegele ei. „Mi-a plăcut mereu să fiu invidiată”, a glumit ea.

Citește și: Ce salariu colosal primea Mihaela Rădulescu la Antena 1. Vedeta a întrecut-o și pe Andreea Esca

A trebuit să facă chetă

Andreea a mai povestit că a fost nevoită să facă „chetă” pentru a-și plăti factura la telefonul fix. Vorbise atât de mult, încât părinții ei aveau de plătit în total 300 de lei. Andreea a mărturisit, la Europa FM, că s-a plimbat din clasă-n-clasă și a strâns suma necesară.

Tot în acea perioadă era râvnită de puștani, însă în clasele primare avea o poreclă care să îi placă. Încă din prima zi de școală a stat în prima bancă, pentru că era cea mai mică de statură.

Din acest motiv a primit porecla „Piticot” de la colegi. Esca și-a amintit și de bentița groasă care îi pica pe ochi. „Eram oribilă”, a spus ea, râzând.

Întâlnire emoționantă cu tatăl ei

Andreea Esca s-a vindecat de COVID-19 în urmă cu aproape o lună, iar acum se află în concediu. A părăsit Capitala și și-a vizitat tatăl, zilele trecute, alături de care a mers pe albia unui râu pentru o acțiune de protejare a mediului.

„Am strâns cu tata (82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuță de râu. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți pampers’, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… În final tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care arunca toate acestea în râu. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte?

Nu rata: Alexia Eram, jignire subtilă pentru Antonia? Ce a făcut fiica Andreei Esca

Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi? Că despre faptul că ar putea să le pese de natură și de perfecțiunea ei… nu vreau să exagerez! Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?”, a scris Andreea Esca pe Facebook, unde a postat și imaginile sugestive.