Cel mai prolific crai de Dorobanți s-a ”pensionat”, iar noi avem dovada filmată!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 14/05/2018 | 23:22

”Craiul” Claudiu Pătrașcu făcea furori printre femei, în urmă cu aproximativ 15 ani, iar renumele său era cunoscut de orice băiat de bani gata din Dorobanți. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)  Femeile erau topite după el și ”cerșeau” măcar puțină atenție. Le-a acordat-o mereu, dar le-a și schimbat la foc automat. Acum, Claudiu este alt om. Gata cu zborul din floare în floare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cine l-a ”îmblânzit” pe cuceritor.

(CITEȘTE AICI: L-AM FILMAT ”ÎN FLAGRANT” PE UN CELEBRU FOTBALIST ROMÂN!)

”Băiatul cu Ferrari” era una dintre poreclele lui Claudiu Pătrașcu, acum mai bine de 10 ani, la fel cum era de bine știut drept ”crai de Dorobanți”. Nici nu era de mirare și nici pe departe nu se exagera în ceea ce-l privește. Claudiu a ”driblat” elegant printre frumuseți și și-a căpătat un mare renume de bărbat cu priză la femei. Dar timpul s-a scurs pe nesimțite, iar Claudiu a făcut și el un pas înapoi. Poate chiar doi… (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) 

Diana i-a furat inima lui Claudiu Pătrașcu

Claudiu și Diana, de nedespărțit

Firește, are o vârstă, este mai matur, știe acum exact ce vrea. S-a oprit la Diana, femeia care pare a fi aleasa pentru totdeauna. S-ar putea spune că prolificul crai de Dorobanți s-a ”pensionat”.  Diana a știut, probabil, cum să se comporte cu el, iar acum cei doi sunt nedespărțiți în fiecare zi.

(CITEȘTE AICI: DIVORȚUL ÎI PRIEȘTE… FOSTA SOȚIE A UNUI FCSB-IST, PARTY CU VOTCĂ LA NUBA!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România vă prezintă imaginile care ”trădează” strânsa legătură dintre cei doi. Weekendul trecut, Claudiu și Diana au ieșit într-un club din Capitală, alături de câțiva prieteni. Cei doi au stat la o masă și au vorbit fără încetare, și-au povestit multe. În spatele lor, tinerii dansau, dar Diana și Claudiu au preferat să se întrețină, duios, pe scaune, fără mare agitație.

(VEZI ȘI: UN FAIMOS LIDER DE PARTID DIN ROMÂNIA I-A DECLARAT RĂZBOI TOTAL UNEI FOSTE IUBITE. CERE TEST DE PATERNITATE!)

Au zăbovit în club, în acea seară, preț de două ore, timp de care cei doi îndrăgostiți au profitat la maximum.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...