Văduva lui Sergiu Nicolăescu poartă doliu și la 6 ani de la moartea regretatului regizor!

Publicat: 10/08/2019 | 22:48

Văduva lui Sergiu Nicolaescu este, cu siguranță, o femeie puternică. La șase ani de la moartea regizorului, Dana și-a refăcut, din toate punctele de vedere, viața. Are un iubit, de profesie medic, care i-a tratat, în afara celui care i-a fost partener, pe Traian Băsescu și Gigi Becali. Poartă, însă, chiar și acum doliu. Un lucru care merită, din plin, respectat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu văduva celebrului regizor.

Deși nu s-a remarcat ca o prezență mondenă, Dana, văduva regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, a atras, de-a lungul timpului, atenția publicului. Motivul a fost, probabil, diferența de vârstă care a existat între cei doi soți, respectiv 46 de ani. Mulți aproape că puneau pariu că Dana își va găsi rapid un iubit după moartea cineastului! Ceea ce nu s-a întâmplat.

(VEZI AICI: VĂDUVA LUI SERGIU NICOLAESCU A ÎNFLORIT)

Nu a renunțat la doliu

A durat șase ani până când Dana să-și găsească un nou partener de viață. Noul său iubit este medic. Unul reputat, care, de-a lungul timpului, a tratat personaje celebre din țară. Bărbatul lucrează, în prezent, la Spitalul Elias din Capitală. Cei doi au o relație frumoasă. Acest lucru nu o determină, însă, pe Dana să renunțe la doliu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe văduva marelui cineast în apropiere de vila unde locuiește.

Îmbrăcată în negru, văduva regretatului regizor a manevrat mai multe ghivece cu flori, dar și câteva buchete. Dacă plantele au ajuns la mormântul lui Sergiu Nicolaescu sau dacă le-a primit de la actualul iubit doar ea știe. Cert este că Dana își vede, în continuare, de viață. Nu are, pur și simplu, niciun motiv să ascundă faptul că are o relație cu un bărbat de succes, după decesul soțului. Important este, însă, că nu l-a uitat pe cel cu care a fost măritată până acum aproape șapte ani.

Dana Nicolaescu nu a renunțat la doliu nici la șase ani de la moartea regretatului regizor

(CITEȘTE ȘI: SORA LUI SERGIU NICOLAESCU E ÎNGROPATĂ ÎN CADOURI DE VĂDUVA REGRETATULUI REGIZOR)

Regizorul a murit la 82 de ani

Sergiu Nicolaescu a murit, pe 3 ianuarie 2013, la Spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie. Fusese operat de peritonită. Regizorul a decedat la ora 8:20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv. Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, suferind un traumatism toracic.

Averea lui Sergiu Nicolăescu

Sergiu Nicolaescu a lăsat în urmă o avere substanțială, care a creat, inițial, un conflict între Dana și sora regizorului, Iolanda Nicolaescu. Cineastul îi lăsase toată averea soției, iar sora lui a contestat testamentul în instanță.

(NU RATA: PE CINE A BĂGAT ÎN CASA DE LA MARE VĂDUVA REGIZORULUI SERGIU NICOLAESCU!)

Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, spunea Iolanda Nicolaescu. Ulterior, cele două femei s-au împăcat și au avut o relație foarte bună, până la decesul surorii regizorului, care a avut loc anul trecut. Iolanda Nicolaescu avea 90 de ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...