Verdict final in cazul unei profesoare de la noi acuzata ca a facut sex cu un elev! “Toate probele au …” Afla ce s-a intamplat

Publicat: 08/04/2015 | 12:26

Scandalul cu tenta sexuala izbucnit toamna trecută la Liceul "Dr. Mihai Ciuca" din Saveni, dupa ce o profesoara a fost banuita ca ar fi sedus un elev de clasa a IX-a, nu a fost confirmat de ancheta politiei.

Cercetarile, derulate sub aspectul comiterii infractiunii de act sexual cu un minor au fost initiate la mijlocul lunii noiembrie, dupa ce conducerea Inspectoratului Scolar a solicitat clarificarea cazului, insa probatoriul administrat de politisti nu au confirmat suspiciunile, astfel ca dosarul a fost inchis.
“Au fost audiate mai multe persoane, insa toate probele au condus spre ipoteza ca fapta nu există”, a declarat Raluca Popa Stăncescu, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, potrivit monitorulbt.ro. Potrivit legii, rezolutiile si ordonantele procurorilor pot fi contestate in instanta, insa inclusiv copilul si parintii acestuia spun ca nu a existat nimic, la mijloc fiind vorba doar de o serie de „barfe”.

sex

De altfel, potrivit acuzatiilor, totul s-ar fi petrecut cu prilejul unei excursii, sesizarea nefiind formulata de parintii elevului, ci de cateva cadre didactice din liceu, care s-au prezentat in audieri la conducerea Inspectoratului Scolar. In urma incidentului, profesoara in cauza a depus la randul ei o plangere la politie pentru sesizare nereala.

Citește și...