Vești proaste pentru Florin Salam! Ce a pățit ginerele său, Cătălin Vișănescu

Publicat: 22/04/2019 | 11:31

Florin a primit vești proaste despre ginerele său și când a aflat ce a pățit Cătălin Vișănescu, cunoscutul manelist s-a întristat. Situația în care se află afaceristul ar putea să o afecteze și pe fiica artistului, Betty Salam. Cei doi tineri au devenit părinți în toamna anului trecut, iar fiul lor se numește Matthias Ștefan.

Citește și: Betty Salam și Cătălin Vișănescu își doresc o fetiță! Anunțul făcut recent

Clubul soțului lui Betty Salam a intrat în insolvență

Clubul de manele deținut de ginerele lui Florin Salam a intrat în insolvenţă, iar datoriile sunt extrem de mari: aproape 5 milioane de euro. Din această sumă, o parte trebuie achitată la Radet. Potrivit celor mai noi informații despre acest subiect, firma prin care localul situat în Regie îşi desfăşoară activitatea are probleme uriaşe. “Firma Euro Compact Art SRL care operează clubul La Mia Musica din complexul studențesc bucureștean Regie, fostul ONE, precum și restaurantul omonim și un salon de evenimente, toate situate pe locul fostei cantine R2 din campusul universitar, a intrat în insolvență în urma propriei cereri în acest sens. „În motivare, debitoarea a arătat că se confruntă cu o situație economică dificilă, că are 93 de angajați și datorii pe termen scurt de 22.932.004 lei”, se arată în decizia instanței de admitere a solicitării de intrare în insolvență a Euro Compact Art SRL”, relatează profit.ro.

Citește și: Dani Mocanu, declarație bulversantă despre Florin Salam și Nicolae Guță: „M-a supărat cu ceva timp în urmă”

În urmă cu doi ani, socrul lui Betty Salam a devenit administratorul unic al firmei prin care clubul îşi desfăşoară activitatea. “Clubul La Mia Musica din Regie a fost deschis în 2013 sub numele de Club ONE, pe locul fostei cantine R2. Tot în 2013 și tot acolo a fost deschis și restaurantul La Mia Musica. În 2015, clubului i s-a schimbat numele în cel actual și a fost transformat într-unul de manele și muzică de petrecere. Spațiul este închiriat de la Universitatea Politehnică București. În toamna anului 2018, operatorul sistemului centralizat de încălzire din Capitală, RADET București, a obținut în instanță o decizie de executare silită a Euro Compact Art SRL, pentru facturi neplătite plus penalități de întârziere”, a mai scris profit.ro.

Cătălin Vișănescu se ocupa de club împreună cu tatăl său. Viorel Vișănescu a fost în trecut asociat (la un moment dat unic) și administrator al firmei de construcții Marco Management SRL. Viorel și Cătălin Vișănescu se ocupă de club de mai demult, de pe când se numea Club ONE, Cătălin fiind PR al acestuia. De la înființarea din 2011, Euro Compact Art SRL a terminat pe pierderi fiecare an de activitate, acestea ridicându-se în total la valoarea cumulată de 15,6 milioane lei. În 2018, firma a înregistrat un minus de 3,81 milioane lei, la o cifră de afaceri de 5,85 milioane lei. În anul anterior, pierderile s-au ridicat la 2,47 milioane lei, rulajul cifrându-se la 7,15 milioane lei. Primele 2 luni din 2019 au adus companiei pierderi de aproape 639.000 lei, la o cifră de afaceri de circa 938.000 lei. La nivelul lunii februarie 2019, Euro Compact Art SRL datora 1,98 milioane lei la bugetele statului, în special CAS-uri și impozit pe salarii, precum și peste 183.000 lei propriilor angajați”, a încheiat profit.ro.

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, în 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor se numește Matthias Ștefan.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.