Victor Slav, OUT de la Kanal D. Anunțul oficial făcut de postul TV

Publicat: 20/03/2019 | 16:33

Victor Slav este OUT de la Kanal D! În această după-amiază a fost făcut anunțul oficial de reprezentanții postului TV, unde prezentatorul modera emisiunea “Vulturii de noapte” împreună cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Victor Slav a rămas fără show-ul de la Kanal D la niciun an de când fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, a fost înlocuită la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine” cu Andreea Mantea.

Citește și: Bianca Drăgușanu a răbufnit în vacanța cu Alex Bodi: “Mă întorc singură!”

Emisiunea “Vulturii de noapte”, scoasă din grila de la Kanal D

E oficial! Emisiunea “Vulturii de noapte”, moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, și-a luat zborul din grila Kanal D. Motivul pentru care s-a luat această decizie drastică este reprezentat de faptul că late night show-ul n-a prins top 20 emisiuni de divertisment luna trecută, relatează paginademedia.ro. Emisiunea prezentată de fostul soț al Biancăi Drăgușanu și cei doi buni prieteni ai săi a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori, conform sursei citată mai sus.

Citește și: Victor Slav, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu s-a împăcat că Alex Bodi. „Românii au talent”

În perioada în care Giani Kiriță a fost în Republica Dominicană, unde se filmează “Exatlon”, el a fost înlocuit de Bursucu alias Adrian Cristea. Vă reamintim că late night show-ul “Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut. Difuzată inițial vinerea, emisiunea a fost mutată duminica.

Citește și:  Victor Slav, dezvăluire emoționantă despre Sofia. Semnul divin care îl leagă pentru totdeauna de fetița pe care o are cu Bianca Drăgușanu

Cei 3 “Vulturi de noapte” înlocuiți cu o emisiune prezentată de Jorge

Reprezentanții postului de televiziune i-a înlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o altă emisiune, “Super Potriveala”. Show-ul intră pe post din această duminică, începând cu ora 23.00. Emisiunea prezentată de Jorge a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz.

Citește și...