VIDEO EXCLUSIV | Adina Buzatu s-a ”anturat” în Nuba cu Luis Fonsi!

Publicat: 13/08/2019 | 15:32

Adina Buzatu, una dintre cele mai renumite stiliste din România, s-a ”anturat” la NUBA Mamaia cu creatorul hitului ”Despacito”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase.(CITEȘTE ȘI: GOLGHETERUL FCSB-ULUI S-A ”ANESTEZIAT” CU AZOT ÎN CLUB! IMAGINILE CARE ÎL VOR REVOLTA PE PATRONUL GIGI BECALI)

Weekendul trecut, Luis Fonsi, creatorul hitului ”Despacito” a susținut un mega concert în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral, Nuba Mamaia. Printre zecile de persoane care au luat parte la mega show-ul artistului portorican din Mamaia s-a numărat și Adina Buzau.(NU RATA, AICI: EXCENTRICUL DOMN DAN (54 DE ANI) A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

Adina Buzatu s-a ”anturat” la Nuba cu Luis Fonsi!

La finalul show-ului, Luis Fonsi a fost ”anturat” de renumita stilistă. Adina Buzatu și creatorul hitului ”Despacito” au fost surpriși în timp ce făceu schimb de numerele de telefon. Din câte se pare, Adina Buzatu a profitat de prezanța artistului la Nuba și a pus bazele unei colaborări pe styling.(NU RATA, AICI: “BRAZILIANCA” LUI DORIAN POPA LUMINEAZĂ CA UN NEON LA PLAJĂ! IMAGINI DEMENȚIALE CU BUNĂCIUNEA)

 

Citește și...