VIDEO EXCLUSIV. E clar că va rata derbyul cu Dinamo! Fotbalistul lăudat mereu de Gigi Becali se ”recuperează” pe la terase cu…

Publicat: 23/09/2017 | 00:00

Filipe Teixeira va rata derby-ul cu Dinamo, din cauza unei accidentări. Fotbalistul lăudat mereu de Gigi Becali se ”recuperează”, însă, pe la terase, în compania apropiaţilor, cu apă plată şi cafea. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEŞTE ŞI: Geraldo, Teixeira şi Morais s-au rupt de grup şi…! Cum am filmat ”brigada” lui Şumi înaintea meciului cu Viitorul lui Hagi)

Din cauza unei accidentări în timpul partidei cu Viiitorul, Filipe Teixeira a ratat disputele cu Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj şi nu a putut fi recuperat nici pentru derby-ul cu Dinamo. Mijlocaşul lui FCSB se va antrena din nou alături de colegii săi la începutul săptămânii viitoare, cel mai probabil.

„Sper ca în patru, cinci zile, să intre cu echipa”, a spus Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei, la conferinţa de presă organizată înaintea partidei cu CFR Cluj, care s-a disputat joi.

Este clar că Filipe Teixeira va rata derby-ul cu Dinamo. Asta pentru că fotbalistul lăudat mereu de Gigi Becali se ”recuperează” pe la terase cu… apă plată şi cafea. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe mijlocaş la NUBA, în compania unui prieten. Mare parte din timp, portughezul a butonat telefonul, însă şi-a făcut timp să discute şi cu amicul său.

Cât timp s-a aflat pe terasă, Teixeira nu a consumat strop de alcool. A comandat o sticlă cu apă plată, din care s-a hidratat când a simţit nevoia. De precizat că portughezul este un adevărat exemplu pentru ceilalţi fotbalişti. Deşi accidentat, mijlocaşul nu a luat cu asalt cluburile din Capitală şi a preferat să ducă o viaţă extrasportivă corespunzătoare.

Teixeira, familist convins

Filipe Teixeira este şi un familist convins. Aflat în perioada de recuperare după accidentarea suferită în meciul cu Viitorul, mijlocaşul a ales să se relaxeze în mall alături de soţie şi copii. S-au plimbat, au intrat prin magazine şi au petrecut câteva clipe de relaxare împreună. (CITEŞTE ŞI: Mânache ţine aproape de un cunoscut fost stelist! El e ”rezerva” lui Dică la FCSB! Imaginile care demonstrează planul lui Becali)

În mall, Filipe Teixeira s-a întâlnit cu Geraldo Alves şi cu familia sa. Cei doi au fost coechipieri la Astra şi au rămas buni prieteni. S-au întreţinut preţ de câteva minute, în care au vorbit, probabil, şi despre lupta la titlu în Liga 1. După ce a încheiat conversaţia cu fostul coleg, mijlocaşul lui FCSB şi-a continuat plimbarea prin complex alături de soţie şi cei doi copii.

În concluzie, Filipe Teixeira este un model demn de urmat pentru fotbaliştii din Liga 1 şi nu numai. Graţie vieţii extrasportive adecvate, portughezul este, la 37 de ani, unul dintre cei mai buni mijlocaşi din campionat. Iar lipsa sa de pe teren la derby-ul cu Dinamo va fi resimţită din plin de FCSB. (VEZI AICI: Atacantul lui Gigi a reînceput să dea goluri după ce… Cum a scăpat Alibec de blesteme)

Citește și...