VIDEO. Momentul în care Abi Talent este lovit cu un pahar în cap, în timpul unui concert susținut la Tulcea

Publicat: 16/11/2019 | 10:32
Abi Talent a trăit momente violente azi-noapte în timp ce susținea un concert într-un club din Tulcea. Adolescentul care s-a îmbogățit din YouTube a fost lovit în cap cu un pahar de shot chiar când performa pe scenă, în fața a zeci de fani care fredonau la unison cu el versurile pieselor sale. Episodul neplăcut a fost filmat de unul dintre oamenii din public, iar imaginile au ajuns și la tânărul cântăreț. În urmă cu câteva ore, el a aflat cine este, de fapt, bărbatul care l-a atacat și a făcut primele mărturisiri despre ce decizie radicală a luat în urma acestei experiențe teribile.

Abi Talent, lovit cu un pahar în cap în timpul unui concert susținut la Tulcea

După cum puteți vedea pe înregistrare, după ce este lovit cu paharul de shot, acesta aterizează pe scenă și este ridicat de unul dintre bodyguarzii aflați în apropierea lui Abi Talent, iar artistul întinde mâna și îl ia. Nervos, cântărețul părăsește imediat scena.

La scurt timp după această scenă violentă, Abi Talent a făcut public un mesaj în care le-a cerut scuze fanilor că a plecat, explicând că era extrem de supărat pentru ceea ce i s-a întâmplat și a dezvăluit că a decis să nu mai accepte spectacole în orașul Tulcea.

“Tulcea, îmi pare rău maximum că am plecat, dar, în momentul acela n-am mai putut să mai continui (n.r.: concertul), că eram nervos maximum. Îmi cer încă o dată scuze, vă pup și vă iubesc. N-o să mai accept concerte în Tulcea, sper măcar să vă ocupați de ăla… Știți voi” este mesajul postat de Abi Talent pe Instagram Stories.

Citește și: Vloggerul Selly (2 mil. + abonați pe Youtube) s-a despărțit de iubită! ”Puștiul-fenomen” Abi Talent își revendică ”divorțul”: ”Zd@#&nța ta e a mea…”

Într-o altă postare făcută pe aceeași rețea de socializare, puștiul care s-a îmbogățit din YouTube a declarat că a aflat că atacatorul său este chiar patronul clubului în care se afla. Ulterior, el a făcut o glumă în legătură cu localul în care a cântat azi-noapte.

“Am aflat că ăla care a aruncat e patronul clubului, nu barman; n-o să mai viună niciun artist din țară în club Oblivion din Tulcea. Ocupați-vă voi până mă ocup eu.”, “Legenda spune că Oblivion din Tulcea o să fie pe numele meu de luni”, a mai postat pe Story-urile de la Instagram.

Citește și...