VIDEO | Reacţia inedită a unei bătrâne când află că soţul ei a fost arestat: ”Sărbătoare! Să cânte muzica!”

Publicat: 19/02/2019 | 14:06

O bătrână a avut o reacţie incredibilă atunci când un echipaj de Poliţie a mers la ea acasă pentru a o anunţa că soţul ei a fost arestat.(CITEȘTE ȘI: FIICA MILIONARULUI I-A ”SUFLAT” LOGODNICUL LUI NICOLE CHERRY ȘI ACUM… S-A REORIENTAT SPRE EX-IUBITUL MĂDĂLINEI PAMFILE!)

Imaginile cu bătrâna au devenit virale, în numai câteva ore, pe reţelele de socializare. Clipul video, filmat cel mai probabil de unul dintre poliţiştii care au mers să o anunţe că soţul ei a fost arestat, a fost postat pe Facebook şi, în scurt timp, a fost copiat şi redistribuit de zeci de internauți.(NU RATA, AICI: VICTORAȘ N-O MAI ASCUNDE PE RALUCA … SLAV A PREZENTAT-O FAMILIEI PE ”BOMBARDIERA DE LA BAMBOO”!)

În imagini se poate observa cum poliţiştii o anunţă pe bătrână că soţul ei a fost arestat şi că va lipsi cel puţin şase luni de acasă.  Reacţia bătrânei a fost incredibilă. Femeia a început să danseze atunci când a aflat că soţul nu va mai trece pe acasă în următoarele şase luni.

”Deci nu îi mai dă drumul în seara asta? Şase luni? E sărbătoare, să cânte muzica. De când aştept eu treaba asta”, a fost reacţia bătrânei.

Citește și...