Victoraș n-o mai ascunde pe Raluca … Slav a prezentat-o familiei pe ”bombardiera de la Bamboo”!

Publicat: 19/02/2019 | 07:15

Victor Slav și Raluca ”Bombardiera” formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cu toate că l-a începutul relație, prezentatorul de la Kanal D a încercat să o țină pe brunetă departe de ochii curioșilor, cei doi și-au ”oficializat” povestea de dragoste pe care o trăiesc la intensitate maximă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini care confirmă cea mai nouă idilă de pe scena mondenă de la noi din țară.(CITEȘTE ȘI: ”DUMNEZEUL” MEDICILOR DIN ROMÂNIA ȘI-A CONSTRUIT O SUPER-VILĂ CHIAR ÎN MIJLOCUL UNEI STRĂZI PRINCIPALE!)

Deși toată lumea credea că este singur, Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o frumoasă brunetă. La puțin timp după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, prezentatorul de la ”Vulturii de noapte” s-a combinat cu Raluca ”Bombardiera”. Cei doi îndrăgostiţi au preferat, să-şi ţină relaţia departe de ochii curioşi ai lumii. Cu toate acestea, de puțin timp, ex-ul Biancăi și sexoasa brunetă și-au “oficializat” relația.(NU RATA, AICI: ”PRINȚIȘORUL CONSTRUCȚIILOR” DIN ARDEAL SCHIMBĂ MAȘINILE ÎN FUNCȚIE DE ÎNTÂLNIRI!)

Potrivit unor surse D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan), la scurt timp după ce a prezentat-o familiei pe femeia în brațele căreia și-a găsit fericirea, după ce s-a despărțit de mama copilului său,  Victor Slav nu s-a sfiit să apară în public alături de noua lui sexy-iubită.

Victoraș n-o mai ascunde pe Raluca!

Weekendul trecut, Victor și Raluca au petrecut alături de mai mulți prieteni într-un local de lux din Capitală, acolo unde cei doi îndrăgostiți nu s-au mai ferit de obiectivul aparatului de fotografiat și au stat ”cuminți” la poză alături de prietenii lor. Din câte se pare, povestea de dragoste pe care o trăiesc cei doi este una de-a dreptul incendiară, iar Victor și Raluca s-au hotărât să nu se mai ferească de ochii curioșilor.(NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU GINA ”FRÂNGE-INIMI” ÎN ROCHIE DE MIREASĂ)

”Nu se mai ascund! Victor a prezentat-o familiei, iar acum se afișează împreună prin oraș. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că ei doi se iubesc și au o relație”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

Victoraș n-o mai ascunde pe Raluca

Cine este Raluca Silea, noua iubită a lui Victor Slav

Noua iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București. Apoi s-a angajat pe același post în renumitul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o renumită casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking.(NU RATA, AICI: L-AU ELIBERAT DUPĂ 3 ANI PE PRESUPUSUL AUTOR AL UNUI DUBLU ASASINAT!)

Slav a prezentat-o familiei pe ”bombardiera de la Bamboo”

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.

Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”.(CITEȘTE ȘI: SOȚUL O DESFIINȚEAZĂ PE CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ: ”E O FRUSTRATĂ, CARE SE DENIGREAZĂ SINGURĂ!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...