Fiica milionarului i-a ”suflat” logodnicul lui Nicole Cherry și acum… s-a reorientat spre ex-iubitul Mădălinei Pamfile!

Publicat: 18/02/2019 | 22:46

Super-telenovelă  în showbiz-ul românesc! După ce în urmă cu câteva luni i-a ”suflat” logodnicul lui Nicole Cherry, fiica milionarului care deține societatea Delta Force Security a ”lovit” din nou. “Devoratoarea de relații” s-a combinat cu ex-iubitul Mădălinei Pamfile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii si imagini de-a dreptul senzaționale cu sexoasa Diana și ”Bilzerian de Giurgiu”.(CITEȘTE ȘI: ”DUMNEZEUL” MEDICILOR DIN ROMÂNIA ȘI-A CONSTRUIT O SUPER-VILĂ CHIAR ÎN MIJLOCUL UNEI STRĂZI PRINCIPALE!)

”Moștenitoarea Delta Force” a ajuns în atenția presei, în urmă cu câteva luni, atunci când i-a făcut o ”manevră” de zile mari prietenei ei cele mai bune, Nicole Cherry. La vremea respectivă, sexoasa Diana, fiica unui renumit afacerist libanez, i-a ”suflat” logodnicul îndrăgitei cântărețe. Din câte se pare pusțoaica nu s-a dezmințit și  a lovit din nou. ”Devoratoarea de relații” s-a reorientat spre ex-iubitul Mădălinei Pamfile.(NU RATA, AICI: ”PRINȚIȘORUL CONSTRUCȚIILOR” DIN ARDEAL SCHIMBĂ MAȘINILE ÎN FUNCȚIE DE ÎNTÂLNIRI!)

”Moștenitoarea Delta Force” s-a combinat cu ”Bilzerian de Giurgiu”

D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și detalii de-a dreptul senzaționale din mega-telenovela momentului din showbiz-ul românesc. Potrivit unor surse din anturajul sexoasei blondine, de aproximativ două luni, Diana reiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Claudiu Belu, nimeni altul decât fotbalistul cu care în trecut s-a iubit Mădălina Pamfile.

”Bilzerian de Giurgiu”, așa cum a fost poreclit fundașul celor de la Astra, pare să fie fermecat până peste cap de frumusețea orbitoare a sexosei Diana. Din imaginile ce au ajuns în posesia site-ului nr.1 din românia se vede destul de clar faptul că flacăra iubirii dintre cei doi îndrăgtiți arde cu intensitate maximă. Din câte se pare, Claudiu Belu nu ratează niciun  moment să se fotografieze alături de sexy-iubita lui.(NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU GINA ”FRÂNGE-INIMI” ÎN ROCHIE DE MIREASĂ)

”Moștenitoarea Delta Force” s-a combinat cu ex-iubitul Mădălinei Pamfile

I-a ”suflat” iubitul lui Nicole Cherry

Încâlcite sunt căile dragostei, iar de acest lucru s-a convins și Nicole Cherry, puștoaica-minune a muzicii românești, care a fost ”trădată” de cea mai bună prietenă, în urmă cu aproximativ jumătate de an.  Profitând de faptul că este una dintre persoanele în care Nicole are încredere, Diana s-a apropiat periculos de mult de iubitul acesteia. Și după ce și-a pus atuurile la bătaie, formele apetisante cu care a înzestrat-o mama natură, Diana ar fi reușit să-i sucească mințile lui Teo, ”logodnicul” lui Nicole Cherry.

Sexoasa Diana i-a ”suflat” iubitul lui Nicole Cherry

Conform unei surse D.A.S, focoasa libaneză nici nu s-ar fi străduit foarte mult pentru a-l prinde definitiv în mrejele iubirii pe Teo. Mai exact, chiar după prima noapte ”picantă” pe care Teo a petrecut-o în compania ”moștenitoarei Delta Force” , tânărul ar fi dat-o uitării pe celebra artistă.(CITEȘTE ȘI: SOȚUL O DESFIINȚEAZĂ PE CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ: ”E O FRUSTRATĂ, CARE SE DENIGREAZĂ SINGURĂ!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...