VIDEO / Un turist a fost arestat, după ce o prostituată a murit în urma unei partide de sex periculoasă! Mulţi fac amor în această poziţie

Publicat: 08/01/2018 | 14:30

Un turist britanic a fost arestat după ce o prostituată a încetat din viaţă. Moartea tinerei de 26 de ani a survenit după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri în timp ce “făcea sex într-un mod ciudat şi extravagant”, scrie presa de peste hotare. Femeia a fost resuscitată pe caldarâm, însă medicii nu au reuşit să facă nimic ca să o salveze.
 

Reece Vella, un englez de 25 de ani, a fost arestat de poliţiştii din Thailanda, la scurt timp după ce femeia cu care a întreţinut relaţii intime a murit. Wannipa Janhuathon a murit ieri, după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri din oraşul Pattaya. Nenorocirea s-a petrecut ieri după-amiază, la scurt timp după ce cei doi au decis „să facă sex pe balcon”, potrivit The Sun.

Prostituata a suferit răni grave la cap şi numeroase fracturi, după ce a căzut dezbrăcată de la cel de-al cincilea etaj. Alături de ea a fost găsit un pachet de droguri pentru stimulare sexuală. Când poliţiştii au ajuns în cameră, au găsit haine şi prezervative folosite şi au început căutările turistului, care s-a speriat şi s-a făcut nevăzut după ce s-a întâmplat tragedia.

După câteva ore de căutări, Reece Vella a fost prins. În faţa anchetatorilor, turistul britanic a recunoscut că „a făcut sex cu Wannipa Janhuathon în dormitor şi, ulterior, pe balcon înainte de a cădea”.