Videochatul glamour sau cum să câștigi bani fără să te dezbraci

Publicat: 27/11/2019 | 14:48
Videochatul glamour sau cum să câștigi bani fără să te dezbraci

Dacă ați mai auzit până acum vorbindu-se despre videochat glamour, precis v-ați întrebat despre ce este vorba și v-ați spus că, probabil, este același lucru cu videochatul obișnuit, doar redenumit mai fancy. Acum a sosit momentul să aflați că nu sunt unul și același lucru, dimptrivă, glamour-ul este un cu totul alt mod de a munci și de a câștiga bani în acest domeniu.

Din start, se poate observa că există un detaliu care face diferența între cele două: cuvântul „glamour”. Cuvânt care nu este ales întâmplător, el fiind menit să descrie altă modalitate de a gândi, de a vorbi, de a te îmbrăca, de a te prezenta în fața camerei web și a membrilor.

Exact ca în viața reală, în offline, “glamour” înseamnă să pui preț pe detalii, pe eleganță, pe feminitate, pe prezență și pe atitudine. Tocmai din aceste motive, videochatul glamour încurajează și apreciază mai degrabă inteligența emoțională, empatia și modul de a susține o conversație, decât nuditatea și show-ul erotic. Vă întrebați de ce? Pentru că astăzi nuditatea este extrem de ușor de găsit sau de obținut, la o simplă căutare pe Google o să găsești mii de site-uri în care nuditatea este prezentă sub diverse forme.

În schimb, oricât ai căuta pe Google, n-o să găsești prea ușor pe cineva capabil să poate o conversație deschisă și degajată sau care să fie amuzant și smart. Așa cum n-o să găsești nici modele capabile să asculte, să înțeleagă și să empatizeze cu partenerul de dialog. Or tocmai aceasta este esența videochatului glamour: este despre a vorbi, a comunica, despre dialog și nicidecum despre nuditate.

De aceea, un model glamour nu va fi niciodată o femeie ușoară, convinsă că doar nuditatea îi garantează calea către căștiguri fabuloase. După cum știm, tocmai pentru că le este atât de ușor accesibilă, bărbații se satură rapid de nuditate, și când se satură, încetează foarte repede să mai plătescă pentru ea.

Iată de ce un model de videochat glamour trebuie să fie o femeie stăpână pe arta conversației, perseverentă, preocupată de cum arată, interesată să câștige admirația membrilor și, odată cu ea, și foarte mulți bani. Un model de videochat glamour știe că nu frumusețea face diferența, ci puterea de seducție, că nu nuditatea te face să câștigi atenție și bani mulți, ci capacitatea de a iniția și de a susține discuții cât mai lungi și cât mai plăcute. Iar un studio de videochat glamour va ști cum să întrețină și să prefecționeze aceste calități punând la dispoziția modelelor traineri profesionști și un mediu de lucru adecvat.

Știai că Studio 20, cea mai mare franciză de videochat din lume, își axează activitatea exclusiv pe videochat glamour? Iar modelele care lucrează aici nu numai că nu sunt încurajate să se dezbrace, ci le este strict interzis.

Dacă vrei să afli mai multe despre industria de videochat glamour, o poți face direct de la ei care se ocupă de acest domeniu. Poți să-i suni sau să le scrii pe Whatsapp, AICI. Îți vor răspunde pe loc și cu plăcere la orice întrebare. Sau urmărește secțiunea eChat by Studio 20, din CanCan, unde vei găsi detalii interesante din culisele acestei industrii.

Citește și...