Viitoarea soție a lui Nicușor Iordan, probleme cu sarcina. Prin ce a trecut Oana, cu puțin timp înainte de cununie

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 10:09
Viitoarea soție a lui Nicușor Iordan, probleme cu sarcina. Prin ce a trecut Oana, cu puțin timp înainte de cununie

Nicușor Iordan și viitoarea lui soție, Oana, sunt în culmea fericirii. Cei doi urmează să facă pasul următor în relație și să se cunune civil, dar și să devină părinți pentru prima dată. Deși sunt extrem de bucuroși, cei doi au trecut, în ultima perioadă, și prin momente grele.

Viitoarea soție a lui Nicușor Iordan, Oana, se află în luna a patra de sarcină și cum nicio graviduță nu este scutită de probleme, și ea s-a confruntat cu mari neplăceri.

Oana a mărturisit că nu s-a confruntat cu probleme prea mari în sarcină, însă nici nu a fost ocolită de neplăceri.

„Am probleme cu piciorușele. Până acum au fost probleme ca la toată lumea: miros de parfum, pofte. Nu am fost la extreme”, a mărturisit logodnica lui Nicușor Iordan.

Cei doi urmează să devină părinți și să se cunune

Nicușor Iordan și logodnica lui, Oana, urmează să devină părinți pentru prima dată și se pare că acesta nu este singurul lor motiv de bucurie. Cei doi au plănuit, în viitorul apropiat, să ajungă în fața ofițerului de Stare Civilă și să devină soț și soție în acte.

„Cu voia Domnului facem și nuntă, deși ne propusesem să facem doar cununia civilă anul acesta. Ne-a binecuvântat Dumnezeu cu un îngeraș care va veni în decembrie. Facem cununia religioasă care este cea mai importantă”, a declarat Nicușor Iordan.

Artistul a mai vorbit și despre sexul bebelușului pe care logodnica lui urmează să-l aducă pe lume, spunând că amândoi sunt, pentru moment, în incertitudine.

„Eu încă mai am o mică dilemă pentru că, din cauza pandemiei, noi am fost nevoiți să mergem la trei medici să-și facă analizele necesare și firești. Ne-au spus inclusiv două doamne medici ginecologi că li s-a întâmplat până în luna a cincea, a șasea, să li se spună că este fetiță și după băiețel”, a mărturisit Nicușor Iordan.